Nesze!szer

Valentin-nap a fürdőszobában

2018. február 08.

 

 

yamuna_valentin.jpg

 

Megállíthatatlanul közeledik a Valentin-nap. Lehet szeretni, utálni, de párban jó ürügy egy szuper vacsorára vagy közös "élményekre". Ez utóbbi kategóriából ajánlanánk. A Yamuna limitált Valentin kollekcióval jött ki, amint látjátok.  A CsupaSzív fürdőbombát külön kiemelnénk, mert irtó cukik a kis szívecskék. A Szerelem habja tusfürdő pirosra színezi a vizet, aztán már ti döntitek el, milyen is lesz az este folytatása. Egy estés, éjszakás kalandhoz is kaphatsz kis kiszerelésben isteni rózsa illatú fürdősót. Utána pedig jöhet a gránátalmás testvajjal a kényeztetés. Kell ennél több? Ja, akinek nincs párja, az magát is meglepheti ezekkel...  A jóság mindenkinek jár, sőt!

Yamuna CsupaSzív fürdőbomba 1 390 Ft, Rózsás fürdősó 398 Ft, Szerelem habja vörös áfonyás tusfürdő 699 Ft, CsupaSzív gránátalmás testvaj aloe verával 2 890 Ft, kisebb kiszerelés 1 590 Ft

 Webshop ITT, ráadásul most 4 000 Ft vásárlás felett ingyenes a kiszállítás!

premium-valentin-furdobomba-komp-200-ml-4000x40003240.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8913644946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása