Nesze!szer

Mindenmentes fekete sampon 

2017. december 28.

 

2017-09-jld-collection-ah-2017-18-1200x1200-04.png

 

 
Nektek is egy mindennapi küzdés a hajatok ebben a párás, esős, havas időben? Fakó, gyorsabban zsírosodik és a sapka csak tovább ront a helyzeten - panaszkodtunk fodrászunknak legutóbbi Jean Louis David szalonban tett látogatásunkkor, válaszul pedig mosolyogva mutattak a szinte glória fényben tündöklő GO DETOX termékcsaládra a polcon. Elsőre nem tűnt túl bizalomgerjesztőnek a fekete színű sampon, de megtudtuk, hogy szilikon, szulfát és parabén mentes, amiktől tényleg jobb, ha megkíméled a hajadat:  
 
a szilikon a haj felszínén egy plasztik bevonatot képez, ami rövid távon fényt kölcsönöz a hajnak, de hosszú távon a nehéz lemoshatóság miatt felépül a hajszálakon, így nem engedi a hajszál közelébe a hajápolót, ami miatt a hajszál elgyengül és töredezettséghez vezet. 
a szulfát gondoskodik a termékek felhabzásáról (a tusfürdőkben is megtalálható) és emulgeáló hatásának köszönhetően a hajon és a fejbőrön található zsírt beoldja a vízbe, így könnyen lemoshatóvá válik. Ez jól is hangzik, de sajnos az ilyen tartalmú samponok növelhetik fejbőröd érzékenységét, hajhullást, irritációt okoznak és elvonják hajszálaidból az szükséges olajokat.
a parabéneket baktérium és gombaölő tulajdonsága miatt tartósításra használják, hogy a termékeket „polc-kész” állapotban tartsák. Mivel ösztrogén receptorokhoz kötődnek, ezért egy kis mértékű ösztrogén növekedést okoz a szervezetben, ami növeli mellrák kialakulásának esélyét. Mindemellett, a parabéneket számos bőrbetegség kialakulásához kötik, mint például a rosacea és dermatitis illetve gyengítheti a hajat és irritálja a fejbőrt.
 
2017-09-jld-collection-ah-2017-18-1200x1200-14.png
Ha még mindig nem győztek meg az érvek, akkor mondjuk, hogy növényi szénnel dúsított formulájának köszönhetően semlegesíti a hajon található maradékokat, amiktől besötétül és kifakul a hajunk. Hogy jobban megértsétek, nagy megkötő képessége miatt úgy viselkedik, mint egy mágnes, azaz megköti a szennyeződést, a dohány szagot, a hajformázó termékek maradékát és bármit, ami érintkezhet a hajaddal. Továbbá, megköti a felesleges faggyút és a méreganyagokat, így segít, hogy megszabadulj fejbőröd zsírosságától.
2017-09-jld-collection-ah-2017-18-1200x1200-59.png
 
A termékcsalád három tagból áll: a sampon azonnal tisztít, mélyen méregtelenít és visszaállítja hajad fényességét, a maszk hidratál, a permet pedig hosszú távú védelmet biztosít.
A Go Detox termékek a JLD fodrászszalonban kaphatók a készlet erejéig.
 
Ízelítőül pedig íme néhány kép illusztrációnak, amely a merész fazonokról és technikákról szól.
 
Sampon 4 500.- Ft
Balzsam 6 600.- Ft
Hajpermet 5 900.- Ft
img_2917.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4313514281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása