Nesze!szer

Egy kis ezotéria karácsonyra

2017. november 30.

 

 

ezos_konyv.jpg

 

A post elején szeretném leszögezni: mindenki más tudatszinten van. Tehát, ha ezoterikus könyvet veszel ajándékba, tudnod kell, megközelítőleg hol tart magában, a lelkében az illető. Persze, arról nem is beszélek, hogy egyáltalán nyitott-e a megajándékozott az ezotériára. Ez volt a bevezető. És most jöjjön néhány könyv, amivel tutira mész az idei ajándékozásnál!

Ébren álmodóknak

Az azért alaptézis, hogy az ember álmai üzeneteket hordoznak. Már Krúdytól is tudjuk. De a megfejtés ugye nem mindig olyan egyszerű, nem azt mondja az álom: Petike vegyél ma két doboz tejfölt. A bonyolultabb álmok megfejtéséhez segít Izing Klára új könyve, az Álomszótár. Egyszerű, érthető, semmi bonyolultság nincs benne és nagyon jó ajándék lehet... persze, akár magadnak is! Az Álomszótárt akár a nagyobb újságárusoknál is megtalálod és igen praktikusan használható, mert abc sorrendbe szedte az álmokat. Jó fejtegetést! (1 992 Ft)

 

Horoszkóp mániásoknak

Túl nagy okfejtést nem szeretnénk, de ugye mindenki tudja, hogy ott fent a csillagok elég erősen üzennek nekünk. Az Isten égre írt üzenetei - szoktuk mondani fényes barátainkra. Aki szereti ezeket az üzeneteket, hatásokat megfejteni, figyelni rájuk, könnyebben, okosabban élheti az életét. Izing Klára jövő évi könyve a 12 jegyre várható történéseket mondja el nekünk. Anyukának, barátnőnek szuper ajándék. Bár arra se rossz, hogy ott hordjad magadnál a táskában és előkapod olykor. Akkor nem érhet nagy meglepetés, mert láthatod, mi várhat rád az adott hónapban. Újságárusoknál keressed! ( 990 Ft)

 

book18.jpg

 

Haladó spiriknek

Az asztrozófia és az asztrológia majdnem ugyananaz, de a majdnemen van a hangsúly. Kiss Balázs Kunó asztrozófus és már sokadik éve foglalja napi üzenetekbe az aktuális energiákat. Nála megközelítőleg azt olvashatod el, milyen hatások tapasztalhatóak a napokban. Érdekes, tanulságos, de azoknak ajánljuk, akik már tisztában vannak valamennyire magukkal, vagy elindultak egy úton. (4 050 Ft)

 

einstein-es-a-rabbi_borito_sima.jpg

A lélek keresőinek

Ez egy jó könyv. Mi is idézetünk már belőle. Gyakorlatilag történeteken keresztül beszél a lélekről és az élet polaritásáról. Élvezetes olvasmány, ami igazán remek, mert az ezoterikus könyveknél sokszor az unalom az, ami miatt az ember nem olvas. Itt nem lesz ilyen hiba, sőt. Lebilincselő olvasmány Naomi Levy könyve, ennek nagyon örülni fog, aki kapja. (3 192 Ft)

 

adamus-mom-borito_1.jpg

 

 

 A nagy aha-élményre vágyóknak

Adamaus Saint-Germain előadásait sokan keresik és bújják a neten. Nem véletlenül. Elég erős üzeneteket kapunk tőle. Itthon is hozzáférhető már egy kötet, amely gyakorlatilag az előadásainak egy-egy története által tanít. Elég nagy ráeszméléseket hozhat, csak azoknak javalljuk, akik hajlandóak szembenézni a saját fejlődésükkel. Viszont nekik nagyon! Egyszer leszel mester, egyszer pedig tanítvány. Beavató történetek a javából, ez az Egy mester emlékiratai. ( 2 240 Ft)

 

hoponopono_es_a_csaladallitas_borito_300rgb.png

Profiknak

A Hellinger-féle családállítás reméljük, senki előtt nem ismeretlen már, sőt.  Mert ugye annyi, de annyi mindenfélét hozunk magunkban a család által, hogy csak na. Láthatatlan energiák és lenyomatok vannak bennünk. Mostanában nagy divatja van a hawaii hoponopo módszernek, ami szintén szenzációs. Ebben a könyvben a két módszer ötvöződik és konkrét javaslatokat kapunk a kezünkbe, kezünkhöz, hogyan használjuk egyszerre a kettőt. Rég találkoztunk ilyen érdekes ezoterikus könyvvel, szakértőknek is adhatod ajándékba! (2 831 Ft)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3013400355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása