Nesze!szer

Az asztrológus, akinek meg kellett hallania a saját hangját hogy másoknak segíthessen

2023. december 29.

 

 

asztrologus_vera_1.jpg

 

Az ember életében vannak apró kis lámpások, akikkel ha találkozol, az bizony fényt hoz ide. Tudjátok, hogy tanultam egy kicsit asztrológiát, asztrozófiát is és bevallom, időnként én is szeretem, ha más néz rá arra, hol is tartok és kíváncsi vagyok, ő mit lát az utamban. Így hozott össze a jó sorsom Kissné Weidinger Verával is, aki tényleg egy csoda egy lény.

 

20231204_113003.jpg

 

Vera útja sem volt egyszerű, míg rátalálta önmagára és arra, mi is a dolga ebben az életben. 3 éves volt, amikor elveszítette a hallását, ami teljesen bezárta őt a csendbe. A maga csendjébe. Akkor nyilván ezt szenvedésként és nagyon nehezen élte meg, de egy idő után sok mindenre rájött. Vera mai vibráló és vidám személyiségét látva fura elgondolkodni, milyen messziről indult. Azt mondja, az, hogy ő sokáig nem hallott, az nagyon jó szűrő volt. Nem kifelé élt, hanem fejlődött belül. Idő volt, míg meghallotta a saját hangját, sok mindent kellett megfejlődnie. És volt egy pont, ahol rájött, nem szeretne áldozat, kicsi és szerencsétlen én-ként élni. Kezdett kinyílni és tanulni. Asztrológiát, családállítást, kínai asztrológiát - mindent, ahol hívást érkezett. Ahol tud, segít. Pénzügyi helyzetet néz, időzít, családi dolgokra lát rá. Jól van a bőrében. Ma már hall mindent, de a saját belső hangját nem felejtette el. 

20231204_113107.jpg

 

Jönnek hozzá sokan, sorban. Egymásnak adják a kilincset. Talán azért, mert ügyes és nem mű. Nem azért nézeget képleteket, mert mindenkinél jobban ért hozzá. Hanem azért, mert az alap tanulás rendben van nála, de a belső iránytűje is segíti őt abban, hogyan segítsen másokat. És hát a munkája mellett a családja a legfontosabb számára.

Nekem is tudott újat mondani Vera. Tényleg. A kínai asztrológia része a képlet elemzésnek különösen érdekes volt. Ismét megtudtam, hogy bizony, nekem erős teremtőenergiám van és hogy a családi múltból sok minden feljön ebben az évemben. Mit is mondhatnék? Hát pontosan így van ez. De igaz emberek jönnek majd körém. Azt kell mondjam, Vera is ilyen. Igaz ember. Keressétek bátran, ha megnéznétek, 2024-ben mi vár rátok vagy családállításon néznétek meg, hol is van az elakadás gyökere. Imádni fogjátok! 

Ps: Veráról és az általa elérhető módszerekről, segítségeiről többet ITT  találsz még és ITT is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8418291033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása