Nesze!szer

Érik a szőlő, készül az arcpakolás!

2017. szeptember 06.

 

 

 

szolos_pakolas_nyito.jpg

 

 Tegnap, amikor újabb fürt szőlőket gyűjtöttünk be, akkor jutott eszünkbe, ó, eljött a házi arcpakolások ideje is szőlőből. Íme, néhány recept, amit te is kipróbálhatsz.

Szőlős arcpakolás

Hozzávalók: néhány szem szőlő, méz

Moss meg néhány szemet, majd préseld át a levét szűrőn. Keverj hozzá egy picit mézet, a virágméz a legtutibb. Majd vitt fel az egészet a megtisztított bőrödre. Negyed óra után pedig langyos vízzel töröld le. Ragyogó, friss bőrt kapsz, meglátod! 

Szőlős-kivis pakolás

Hozzávalók: szőlő, kivi, joghurt

Vágd körbe a felvágott kivit, hogy ne jussanak fekete magocskák a mixbe. Törj össze néhány szeletet, majd jöhet hozzá a szőlő kipréselt leve. Keverj hozzá sima joghurtot. Mehet a keverék a dekoltázsodra is. Annyira szép leszel tíz perc után, hogy csak na! Persze, letörölni ne feledd el!

Anti aging bomba

Hozzávalók: szőlő, tojás

Nem kell főzni, egy tojás nyers fehérjére lesz csak szükséged és néhány szem szőlő levére (átpréselt). Kavard össze a kettőt. Utána a legjobb, ha egy kis arckefével viszed fel az arcodra az egészet. Ő is csak 15 percet igényel és parádés hatást eredményez, igazi fiatalító kúra! 

Szőlős B-vitaminos kúra

Hozzávalók: szőlő és élesztő

Mossad meg a szőlőt és törjed össze. A magokat vedd ki, nincs rá szükség. Utána jöhet hozzá a friss élesztő, kb 4-5 csipetnyi. A lényeg, hogy olyan állagot kapj, amit fel tudsz kenni az arcodra. Nyugodtan hagyd akár 20 percig is hatni, utána langyos vízzel szedd le. Varázslatos hatása lesz! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2812806950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása