Nesze!szer

Kihagyhatatlan jó New Balance cipők most sportoláshoz (is)

2017. augusztus 21.

 

 

wl574swa_2_1.jpg

A New Balance márkát biztosan egész jól ismeritek. Aki pedig nem, annak eléggé tudjuk ajánlani. Ajándék a lábnak egy ilyen. Kényelmes, jó, szuper trendi mindegyik darab és kosarazhatsz benne, szaladgálhatsz, városi rohangálhatsz és nem fog fájni semmi. (Kamaszok szüleinek nagyon ajánlanánk!)  Le is válogattunk nektek egy néhány párat, ezeket mind nagyon ajánlanánk. Akár farmerrel, akár edzőterembe kiváló választás a fenti rózsaszín például és most akciós is, nézd meg ITT

 

wr996nob_2.jpg

Ez egy visszafogottabb színű modell, akár boyfriend farmerrel is isteni, de egy két órás súlyzós edzéshez is jó. Szürkés-kékek színei igazán elegánsak, ITT nézheted meg. 

 

wz501rd_2.png

A metál színek trendje nyilván a sportcipőket is elérte már. Ez egy visszafogott, fekete szépség, de szabad szemmel jól látható arany N betűvel. Tekintélyt parancsol, így akár versenyfutáshoz is javasolnánk... tuti, te nyered majd ezt a kört. ITT kukkantsd meg! 

Most jöhetnek a fiúk, nehogy ők is kimaradjanak a jóból. 3 akciós kedvencünk van!

ml574txb_2_1.jpg

 

Ez a kedvenc párosításunk együtt... már, ami a férfi fashion vonalat illeti. A sötétkék és a barna valami csodálatosan elegáns együtt. Ezt akár tárgyalásra is felvehető, de aki kamasz fiának veszi edzésre, az is jól dönt. Ráadásul, most súlyos ezreseket is megtakarít, ha ITT rendeli. 

 

mrl247gw_2.jpg

 

Ennek a cipőnek valahogy annyira szép a kivitelezése, hogy csak na. Letisztult szín, semmi csicsa és mégis stílusos. A szürke mindenféle sport egyenruhához jó, ami szuper. Most "jóáras" is ez a gerinc és lábkímélő New Balance, katt IDE érte. 

ms574sbk_2_1.png

 

Végül, de nem utolsó sorban pedig jöjjön az aduász. A fekete az új fekete mondhatnánk, mert ez az az árnyalat, ami soha nem megy ki a divatból. Ez a cipő nálunk mindent visz, rendeltünk is belőle egyet gyorsan. Férfi elegancia a köbön. Akár rövid nadrággal, akár jeans-szel, akár futócuccal is bevethető. ITT nézd meg gyorsan, ha téged is felcsigázott ez a fekete lovag! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4312764780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása