Nesze!szer

Időszerű viselet. Szereted a Huntert?

2024. május 17.

 

hunter_nyito.jpg

 

Egyik visszatérő motívum a blogon a Hunter gumicsizma évek óta. Hiába, színes, egyszerű és időtálló.  Jöjjön egy kis márkatörténelem és stíluskalauz!
Aki a 2010-es évek elején sokat bújta a Tumblr-t, annak nem kell bemutatni az olyan indie divatikonokat, mint Alexa Chung, Lily Allen vagy Kate Moss. A Hunter márka modern kori történetét ők írták, azonban a gyökerek egészen a 19. század közepéig nyúlnak vissza, amikor két amerikai üzletember klasszikus gumicsizmák gyártására adta a fejét Skóciában. Egy évszázadnak kellett eltelnie, mire az eredetileg munkavédelmi ruházatként piacra dobott darabok mindennapi viseletként kezdtek el terjedni, hála a komfortosabb és stílusosabb kialakításuknak. A modern divat és celebvilág is hamar felfedezte magának a márkát: a klasszikus Original Green Wellies csizmák egyre többször és többféle színváltozatban bukkantak fel hírességek, vagy épp brit fesztiválozók lábain, hiszen a stílusos sziluettek mellett a márka továbbra is a tartós minőséget és a praktikusságot képviselte.
Nem kérdés, hogy a Hunter gumicsizmák a mai kor fesztivál trendjeibe is passzolnak, de nézzük meg, hogyan lehet beilleszteni a márka további darabjait - papucsokat, táskákat - egy divat megszállott ruhatárába 2024 nyarán.

 

ccc_hunter_1_1.png

 

Fesztiválra -
A legnagyobb divatguruk szerint az idei fesztiválszezon sem képzelhető el egy pár Hunter gumicsizma nélkül. Mondjuk, én azt hiszem, tavaly a Paloznaki Jazz piknik idején borultam ki, hogy miért nem vittem magammal. Idén már nem követek el ilyen hibát. A Hunter gumicsizmák megbízható védelmet nyújtanak a nedves, poros körülmények között is, miközben stílusos kiegészítői lehetnek az idei fesztiváltrendeknek. Hódoljunk akár a nagy visszatérő farmer-farmeren trendnek, a soha nem unalmas biker kinézetnek, a klasszikus magasszárú kheki modell mindegyik szettre felteszi a pontot. Ha pedig inkább nőiesebb kinézetben gondolkodunk, a coquette, masnis vagy feliratos felsők és az áttetsző csipke maxi szoknyák egy merészebb, lila vagy zöld rövidszárú csizmával is kiválóan mutatnak majd. Amennyiben pedig a gyerekeket sem akarjuk kihagyni a buliból, akár össze is öltözhetünk velük! A Hunter gumicsizmák ugyanis gyerek méretben is elérhetőek, így az egész család stílusosan vészelheti át az esősebb nyári napokat. Ha pedig a kicsi a színek és a formák kavalkádjának megszállottja, biztosan megtalálja majd a kedvére való colorblock stílusú bokacsizmát.

 

ccc_hunter_3.png

 

Strandra
Amennyiben az esetlegesen bekövetkező fullasztó hőség elől inkább a vízpartra menekülnénk és esőt sem jósolnak a mai után, akkor sem kell otthon hagyni a Hunter lábbelinket. Itt persze nem a gumicsizmára gondolunk, hiszen a márka kínálatában ma már kényelmes és kiváló minőségű papucsokat is találunk. Ezek az egybeöntött, vastag talppal rendelkező darabok megfelelő alátámasztást biztosítanak a bokának, miközben súlyuk miatt könnyed viseletet jelentenek. A minimalista dizájnnak hála akár lenvászon szettekkel, akár csak egyszerű fürdőruhás outfitekkel párosítva is jól mutatnak.

ccc_hunter_4.png

 

Mindennapokra
Akár a heti bevásárlást intéznénk, akár a városba szaladunk be egy könnyed vacsira a barátokkal, akár egy hosszabb városnézést tervezünk külföldön, egy mindent elnyelő táska bármilyen helyzetben jól jön. A többféle színváltozatban elérhető darab letisztult kialakításának hála lezserebb, de akár elegánsabb szettek kiegészítője is lehet. Részletesen kidolgozott, strapabíró vászon belsőrésze több zsebet is rejt, ahova minden fontos tárgyat -
kulcsot, iratokat, napszemüveget - biztonságosan elhelyezhetünk. A márka kifejezetten a férfiakra is gondolt egy praktikus méretű, ergonomikus hátizsákkal, amit akár az irodába vagy sportoláshoz is magukkal vihetnek.

(Ps: a Hunter gumicsizmák itthon a CCC üzleteiben és webshopjában kaphatóak)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8618406601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása