Nesze!szer

Széll Tamás paprikás hangulatban Lyonban!

2017. április 22.

 

lyonka1.jpg

 

Az ételekhez fűződő viszonyunk senki előtt nem titok. Szeretünk enni, jót enni. És tisztelettel adózunk a zseniális séfek zsenialitása előtt. Így most szeretnénk valami igazán ennivaló műsort ajánlani nektek. Ez pedig nem más, mint egy négy részes sorozat, ami ma indul a TV Paprikán. Nem egy krimiről van szó, viszont elég izgalmas. Széll Tamás és kiváló csapata felkészülését, aztán pedig a Bocuse D'or döntőjében való szereplését mutatja be, majd aztán a tv stúdióban az ételeket itthon is reprodukálják. Mutatunk némi étvágygerjesztőt is és a két barátosnénkat, aki ezt az egészet elkövette. Jó étvágyat majd a részekhez!

(Jelenleg az első 4 rész fut a magyar, a cseh és a román TV Paprika műsorán. Az ujabb 4 részt tartalmazó Bocuse d’Or – Lyon premierjét április 22-én 11 órakor vetíti a TV Paprika. A további epizódok 23-án, illetve 29-én és 30-án ugyanebben az időpontban láthatók.)

 

 

lyonka2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5712443637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása