Nesze!szer

Martha Stewart történelmet írt fürdőruhában!

2023. május 16.

 

 

20230202_si_martha_stewart_s02_0145_wmweb.jpg

 

Nincs mese, Martha Stewart történelmi címlapja felrobbantotta a netet (ráadásul Mars-Plútó van ugye...). Az főzésből businesst építő üzletasszony 81 évesen bevállalalta a híres Sports Illustrated Swimsuit címlapját, ahol fiatal lányok, bombanők szoktak szerepelni és most ő. A wow feeling nem marad el, nyilván dolgoztak rendesen a fotókon, de simán szeretnék így kinézni 81 évesen... na jó, 71 évesen is. Hoztam egy kis videót is, ahol arról beszél, a pénz miatt vállalata... no meg azért, hogy megmutassa, jól érzi magát a bőrében ebben a korban is. 

Te bevállalnád?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1618124876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VaszilicsFedorEmánuel 2023.05.17. 14:14:00

A Sports Illustrated sokáig nagyon magas színvonalú, legendás, ikonikus magazin volt. Mára a woke nyomulás teljesen bedarálta, egy ultrabalos propaganda lap lett belőle (is).
süti beállítások módosítása