Nesze!szer

Nyerj 5 alkalmas karcsúsító edzést a Wonder Shape InfraShape szalonba!

2017. március 08.

 

 

wshape.jpg

 

Nem egy és nem is két barátnőnktől hallottuk, hogy hűűűű... télen kicsit meghíztam, nem jön fel rám a nadrág! (Nálunk is tapasztalhatóak fura hurkák ám!). Ezért nyilván az ember keresésbe kezd, ismerve sok mozgásformát, testkezelő készüléket - időszerűvé vált megnézni, hogyan is csökkenthető combunk és hasunk térfogata és tüntethető el a cellulit. Azt láttuk az instán, hogy boldog-boldogtalan mostanában mindenféle tekerésekre jár. Ám beauty blog lévén nyilván utána is néztünk a dolgoknak, mi, mennyire veszélyes és tesz jót! Jelentjük, megtaláltuk a tutit! Az InfraShape gép az, ami ma a legmodernebb. Nem, nem csak fekszik az ember, hanem sportol és ezalatt olvadnak a kilók. Ráadásul, ez a masina az infra - már kollagén lámpát is tartalmaz, így a bőr tényleg szépül az edzés közben és vákuum is van benne. (Viszlát narancsbőr!) Elképesztően hatásos, sikerült már kipróbálnunk. 1000-1500 kalóriát fogyaszt egy edzés alatt! Ráadásul, amíg ebben teker az ember, a világtól sem kell elszakadnia, mert egy kis masinán netezhet is közben. (Bocsi, mi ezt imádjuk!)

5 alkalom már szabad szemmel is jól látható karcsúsodást hoz, igazi bikini formába lendíti az embert - nyilván akkor, ha nem este tízkor eszi meg a csülkös pacalt fehér kenyérrel. Nagyon, de nagyon jó ez a masina. Most nyílik egy új szalon, ami Buda legfrekventáltabb részén lesz. A Mammuttól néhány perc gyalog, Fillér utca. Wonder Shape InfraShape Buda a neve, március 20-án nyitnak. Nőnap lévén pedig úgy gondoltuk, köztetek is van olyan, aki szeretne tavaszra új formába lendülni, fogyni!

Egy szerencsés nyertes 5 alkalmas bérletet nyer az új szalonba. Ezek a teendők azoknak, akik nyerni szeretnének!

1. Lájkold a Wonder Shape InfraShape Buda oldalát ITT.

2. Osszátok meg a postot!

3. Válaszoljatok  a Neszeszer facebook oldalán (ITT). Hol nyílik a Wonder Shape szalon? 

Március 19-én sorsolunk, hajrá, jöhet a csodás karcsúsodás!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6912321773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása