Nesze!szer

La Roche-Posay Serozinc tonizáló arcpermet

2016. szeptember 05.

 

 

 

lrp_tonizalo.jpg

 
A nyár végétől itthon is elérhető a La Roche-Posay új terméke, a Serozinc. Ez egy tisztító, nyugtató, mattító hatású arcpermet zsíros, aknéra hajlamos bőrre. 
 
Szóval, először nem igazán értettük, hogy mi a különbség a Vichy ásványi anyagokban gazdag termálvíz spray-je és az LRP újdonsága között. Aztán rájöttünk, hogy maximum annyiban hasonlítanak, hogy hasonló kiszerelésben kaphatóak és ugyanúgy tudjuk permetezni a bőrünkre mint a termálvizet. Ettől eltekintve azonban egy teljesen más készítményről beszélünk. Tulajdonképpen cink-szulfát oldatról van szó, egy tonizáló permetről, ami nagyon jó hatással van például a zsíros, pattanásosabb arcra. Összehúzza a pórusokat, mattit, tisztítja és nyugtatja a bőrt. Lényegében mindkét termék bőrnyugtató és segítik a különböző bőrirritációkat, de a zsíros, pattanásos, esetleg gyulladt bőrre a Serozinc hatásosabb lehet. Például férfiak esetében borotválkozás után ha be szokott gyulladni a bőr, a Serozinc sokat segíthet. 
 
Alapvetően éjszakára és nappalra is használható, azonban szárító hatása miatt vigyázzatok, nehogy túlzásba vigyétek az adagot és dehidratált legyen a pofitok. A használat nálunk úgy néz ki, hogy este miután megtisztítjuk valamilyen kímélő arctisztítóval a bőrünket és rápermetezzük a Serozincet. Ha felszívódott, akkor a megfelelő arckrém felvitelével fejezzük be a rituálét. Ha reggel használjátok, akkor egész nyugodtan rásminkelhettek. Egyébként nem kőbe vésett, hogy csak arcra fújhatjátok. Mondjuk ha a vállatok vagy a hátatok a problémásabb, akkor nyugodtan mehet oda is.
Úgy vettük észre, hogy már rövid távon is jót tesz és nem igényli a mindennapos bevetést. Hipoallergén, illatanyag-mentes és mindössze 3 összetevőt tartalmaz: cink-szulfát, nátrium-klorid, tisztított víz. Nekünk megéri.
Nesze!Dia
La Roche-Posay Serozinc tonizáló arcpermet 2499 Ft 
lrp_tonizalo1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2411672618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása