Nesze!szer

Az üdítő érzés, amikor nem átlagos méretedre találsz bikinit magadnak!

2016. július 12.

 

 

hey.jpg

 

A hogyan kapjunk könnyen, gyorsan agylobot versenyt sikerült a múlt héten megnyernünk. Ugyanis gondoltuk, most már tényleg kell egy új bikini, befutunk a plázába és veszünk egyet. Volt rá egy óránk, gondoltuk, épp belefér. Hát, nem fért bele... mert pont ez volt a gond, nem fért bele...Vagyis megint azzal szembesültünk, hogy nagyon, de nagyon nehéz a nem teljesen átlagos mérettel normálisan álló bikinit találni. Főleg, hogy volt olyan üzlet, ahol a következő precíz méretezés volt a dresszeken: 36, 38... és kosárról szó se volt. Nyilván nem pásszolt ez nem túl profi méretezés. A másik boltban A- és B kosárka volt kis hátra maximum, sehol egy fél gondolat sem azokra, akiket esetleg dúsabb kebellel áldotta meg az isten, esetleg épp babát várnak, vagy szoptatnak....Szóval, totálisan elment a kedvünk az egész vásárlósditól egy jó háromnegyed óra alatt. Aztán eszünkbe jutott, hogy egy barátnőnk is említett már hasonló problémát, őt egy E betűvel áldotta meg a természet. Ugye, vannak ilyen hölgyek is... Szóval, merészet húzva megnéztük a Yaffa webshopját és hű, kiderült, egészen 58 D-ig gyártanak bikiniket és egyrészeseket. Jó, azért nekünk akkor nem kell, de már van barátnőnk, akinek szóltunk. Aztán kiválasztottuk a választékból azt, ami tetszett (nyilván nem mindegyik a mi ízlésünk) és hupsz, már meg is rendeltük. Igen gyorsan meg is kaptuk és csodák csodájára, nem csalódtunk sem a szabásban, sem az anyagban... gondos magyar kezek munkáját dicsérte minden. Tegnap pedig már csobbantunk benne. Nem esett le, nem lötyögött, nem maradt a vízben...Imádtuk.

Az idei modelleket egyébként, ahogy láthatjátok, egy igazi nőn, Horváth Éván fotózták be. Elég szépek együtt, azt kell mondjuk. Szóval, aki nem "átlagos" méret, hanem rendesen vannak idomai, az bátran rendeljen innen. Gyönyörű darabok, jól szabva, rafináltan tálalva a testet. Ja, és kiegészítőik is vannak, mint például strandkendő, ami elég hasznos találmánya az emberiségnek, ápol és eltakar kategóriában.

A Yaffa Swimwear weboldalát ITT találjátok

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr738881360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása