Nesze!szer

Óriási kedvezményes vásárlás a Corvin Plazában!

2016. március 16.

 

 

corvin_plaza_nyito.png

 

Nincs mese, a pasitól kapott ajándéknál egy dolognak örülünk csak jobban, na jó, kb ugyanúgy, a kedvezményes vásárlási lehetőségnek. Őszintén szólva az elmúlt néhány évben a kuponos dolgok nagyon bejöttek itthon, de mi megőrülünk attól, hogy tülekedni kell ilyenkor sok helyen. Jobban kedveljük a barátságosabb helyeket, egyik kedvencünk például a Corvin Plaza. Átlátható, jól bejárható, szuper márkákkal van tele és az éttermes szint is teljesen kulturált, szép. Két napja is jártunk ott és felfigyeltünk arra, hogy ho-hó, itt is lesznek kuponos hétvégék! Gyakorlatilag a kozmetikumtól kezdve, a ruháig, cipőig, ékszerig minden kapható lesz, igen magas kedvezménnyel (például: Hervis, iSTYLE, KiK, Levi’s, Pupa, Reno, Tamaris, Burger King, Reserved, Sinsay, Cropp, House). Jó előre át is fésültük a kínálatot, hogy pontosan tudjuk is, mi lesz az, aminek majd eléggé fogunk örülni jóval olcsóbban, vagy ajándékot kapunk a shoppingolásunk után egy üzletben. Az egészen biztos, hogy az iSTYLEban a csajos kütyük iránti szerelmünknek újra hódolunk, mert a LAUT tokok lesznek benne az akcióban, majd és a Starbucksban kávézunk egy kellemeset, ahol besöpörjük a plusz sütit, sőt, a Pupában is felfrissítjük a szemhéjpalettánkat! Na jó, a Burger Kingben is csak beugrik ebédre valami finomság, nagy tisztelői vagyunk az ízeiknek! És ami még biztos, hogy ők jönnek majd haza velünk, mert ezek a konkrétan kiszemelt "áldozatok"!

 

A legkülönlegesebb az (szerintünk), hogy a House-nak az új kollekciójára lesz kedvezmény!!! Cipőkre, pólókra, nadrágokra is, nekünk most ez a szett a nyerő! Ti szeretitek egyébként a csíkosat? 

 

mf096_1.jpg

mj344_1.jpg

 

mp262_1.jpg 

 

A Hervisben feltöltjük a sportmelltartó készletünket és új nadrágot is kinéztünk már a tavaszi futkorászásokhoz, ráadásul 2-t fizet, 3-t kap akciójuk lesz! Óriás szerelmünk a hétköznapi viselet terén a Sinsay márka. Annyira vicces és jó pólóik vannak és farmerben is erősek, hogy mutatjuk, miket viszünk majd haza elég valószínűleg. 

 

 

A Tamaris egy olyan márka, ami számunkra maga a kényelem, a megbízhatóság a trendi vonallal ötvözve. 5 éve vettünk egy Tamaris csizmát, ami konkrétan azóta bírja a strapát. Mutatjuk is, mi a két kiszemelt darabunk innen, még nem tudjuk, melyik lesz a befutó, de elég valószínű, hogy mindkettő. 

 

corvintamaris.jpg

 

corvintamaris2.jpg

 

 

 

A végére hagytuk az egyik legjobbat. A Corvinban ugyanis van Mohito is. Innen gyakorlatilag legszívesebben az egész árukészletet a gardróbunkban tudnánk már, de ezeket egészen biztosan felpróbáljuk és meg is vásároljuk, ha csak nem áll túl bénán. Őrülten imádjuk ezt a márkát, mert színekkel dolgoznak, szexi fazonokkal és nem horror áron. Ők majd a kuponos dolog áprilisi szakaszában vannak benne, de már előre tudjuk, mire fáj a fogunk. Ezekre! 

 

 

ITT tudod letölteni és kinyomtatni a kuponokat, szerintünk nagyon menő, hogy semmiféle plusz újságot nem kell megvásárolnod hozzá. 

Az időpontok:

március 17-18-19.

április 14-15-16.

május 12-13-14.

Jöttök a Corvin Plazába? Mi megyünk!!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr588456256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása