Nesze!szer

Csodálatos hidratálás új formában!

2016. március 06.

 

 

immortelle2.jpg

 

Tudod, mi az a növény, ami úgy egyáltalán nem hervad el? Na, akkor elmondjuk!

Az immortelle gyakorlatilag az egyik kedvencünk a L'Occitane kínálatából. Imádjuk ezt a kis fanyar illatot, a keserűséget és a hatást, amit a korzikai virág ad. Szerencsére egyre több kozmetikumban használja a cég, mert ugye a virág különlegessége, hogy konkrétan soha nem hervad el. Igen, leszedés után sem, tehát magában tartja a nedvességet. És ők ezt használják ki!

"Tudományos újítás: az idő múlásával a sejtek DNS-mátrixa változik, és a bőr veszít megújuló képességéből: az öregedés jelei felerősödnek, a bőr megereszkedik." - mondja a L'Occi és hát tudjuk mi jól. Most kijött egy csodálatos, de tényleg csodálatos, könnyű krémük az immortale hatásával és maximális bőrvédelemmel, ami tényleg csökkenti a ráncokat és a finom vonalak megjelenését is. Mi odáig vagyunk érte. Nem a legolcsóbb kozmetikum, de a bőrtónus pirosságát is mérsékli és feszesít is, konkrétan mi már 3-4 nap után láttuk az eredményét, tápláltabbnak tűnt az arcunk. Nagyon könnyű az állaga és az epidermiszben dolgozik. Nem ragad, finom az állaga, ő lesz most a tavaszi kedvencünk, mert napvédő is van benne és szuperül hidratál. Éljen Korzika!

 

divine.jpg

 


L'Occitane Divine könnyű textúrájú krém SPF 20 50 ml - 25 900 Ft 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr258448222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása