Nesze!szer

Lenőtt a frufrud? 8 tipp hogy mit kezdj vele!

2016. március 01.

 

hajas_kezd.jpg

 

 

Minden nő életében vannak időszakok, amikor egyszerűen megunjuk a frizuránkat vagy a színét vagy épp mindkettőt, és azonnali váltásba kezdünk. Kinek hogy sikerül, de az az egy tény biztos, hogy 10- ből 6 nő biztosan vágat magának frufrut. Hiszen mindenki kacérkodik vele, imádjuk is kb. 1 hétig, amíg nem kezd el nőni vagy épp jövünk, rá mennyi macera van vele. Hamar zsírosodik, melegünk van tőle, be kell szárítani minden reggel, pattanásosodunk tőle… és még sorolhatnám. De, most itt van 8 szuper tipp, hogy mit kezd a megunt, lenőtt frufruddal.

1.,Féloldalas fonás

Ahol nem kell mást tenned, mint elővenni gyerekkori emlékedet a fonásról és oldalról leválasztani elől a hajad, amibe belefonod a frufrud. Ha frissen mostad,, nem árt egy kis hajlakkal fixálni.

2.,Félkonty

Azaz a halfbun, ami most az új trend, és egyen a legjobb megoldás a kellemetlenkedő frufrud elrejtésére. Nem kell mást tenned, mint a fejtetődnél, elől és oldalt leválasztani a hajad és összefogni a szokásos zuhanyzós kontyba.

3.,Középen elválasztás

A legősibb módszer, amellyel megújíthatod megunt frizurádat. Válaszd el ezúttal a hajad középen és így szárítsd be. ha végtelenül idegesít a szemedbe visszamászó tincsek, akkor jöhet a retro megoldás új köntösben, azaz valamilyen divatos csatt.

4.,Fogd össze és rögzítsd

Szintén a legegyszerűbb megoldás, ha összefogod, és oldalt lefixálod, hogy a kis tincsek ne kússzanak ki, vagy egy kis fejpánttal is leszoríthatod.

5.,Fejtető fonat

A félkontyhoz hasonlóan itt is annyi a dolgod, hogy leválasztód a fejtetődnél oldalt a hajat és ezt belefonod.

6.,Vizes hatás

Ha nem szereted a fejpántokat, akkor itt a tökéletes fixálás és nappali vagy akár esti frizura eleye. Fogd össze a hajad hátul, csak itt épp hajpánt helyett vizes hatású zselével simítsd le a hajad, így garantáltan nem lesz kócos hatás és a kusza tincseket is elfelejtheted.

 

hajas7.jpg

 

7.,Retro hullámok

Itt lehet, kell egy kis segítség szintén, de ha ügyes vagy akkor csak egy göndörítőre és egy pár hullámcsatra lesz szükséged. A göndörítővel fogd a nagyobb tincseket és hullámosítsd be, majd fésüld, át picit, fixáld lakkal és a hullámcsattal tűzd le.

hajas8.jpg

 

8.,Laza elegancia

Itt is, ahogy eddig is fogd össze a hajad hátra csak épp nem olyan szorosan, sőt ezúttal a frufúdat ne fogd hátra hagy elől. Vegyél egy hullámcsatot és a frufudat picit csavard meg és tűzd le.

Hajrá lányok!

Nesze!Eszti

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr928421196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása