Nesze!szer

Giro Face to Face, pattanj nyeregbe egy karosszékben!

2015. december 19.

 

giro1.jpg

 

Most jelent meg a számos nemzetközi sikert elért profi magyar fotós, Bálint Richárd legújabb fotóalbuma, Giro d'Italia Face to Face 2015 címmel. A könyv a világ egyik leghíresebb kerékpárversenyéről készült, ez a verseny hivatalos évkönyve is egyben. A képek meg mellesleg fantasztikusak.

Ricsi közel 19 éve fotózik sporteseményeken, eddig 48 országban mintegy 250 nagy rendezvényen fordult meg a világban. A mai napig összesen tíz, a mostani Giro d’Italia Face to Face 2015 albumhoz hasonló könyve jelent meg, többek között a dél-afrikai futball világbajnokságról, valamint az FIA Rally Világbajnokságról. A WRC sorozatban összesen kilenc albumot találhatunk az ő neve alatt, amiket nem pusztán fotósként, hanem mint író és kiadó is jegyez. A ralihoz kapcsolódó Face to Face közösség, mely a fotós köré szerveződő rajongók Facebook csoportját jelenti, több mint 320.000 rajongót számlál. Szóval, ez a cangás nem pite dolog, őszintén szólva. Realisztikus, de közben szép fotók. 

A Giro d’Italia Face to Face 2015 egy impozáns fotóalbum a kerékpározás és a sport szerelmeseinek, a Giro d'Italia rajongóinak, valamint a fotózás megszállottjainak. A Bálint Richárd által teremtett rózsaszín csodára – a rózsaszín egyébként az olasz verseny alapszíne – nem csak ő lehet méltán büszke, hanem mi is mindannyian. „Életem során a sors szárnyalni és zuhanni is egyaránt megtanított, de hiszek abban, hogy aki egyszer megtapasztalta, hogy milyen a világ rózsaszínben, az soha többé nem fogja szürkének látni.” – mondja a fotós. Lássuk a világot mi is rózsaszínben!

Minden tudnivaló és rendelés ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr68174608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása