Nesze!szer

Jean Louis David őszi-téli kollekció és egy szuper ingyenes lehetőség!

2015. november 24.

 

jean7.jpg

 

 
A minap a Jean Louis David szalonban voltunk szépülni és míg vártuk a festék hatását, addig szemügyre vettük az őszi-téli kollekciót. A szezon mottója a „One day in the city”, ami azt az értelmezést kapta, hogy a Jean Louis David nők körül felragyog a város. Ennek kapcsán a budapesti szalon elindított egy játékot #womenofthecity jeligével, ami hónapról-hónapra lehetőséget ad egy-egy nőnek, hogy a kollekció arca lehessen. Amolyan átváltoztatjuk jellegű program, aminek keretében kapsz egy hozzád illő, divatos frizurát és sminket a Jean Louis David budapesti csapatától a Párizsban bemutatott kollekció alapján. A rólad készült profi fotókat pedig viszont láthatod a hivatalos oldalon. Motivációként mutatjuk is a kampány első átváltozott leányzóját:
 

 
A jelentkezés részleteiért keresd a JLD Facebook oldalát ITT, ahol a szalon aktuális akcióiról is értesülhetsz. (Most például minden hajfestés szolgáltatáshoz ajándékba adnak egy SPA kézápolást december 31-ig!)
Nesze!Dia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr648098424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása