Az igazság az, hogy ezt a gyönyörű időt vétek kihagyni mostanában. Menni kell, menni kell, de aztán enni is kell.. ha tehetjük, mi is felkerekedünk és meg sem állunk... most Székesfehérvárig jutottunk. Felfedeztünk ugyanis egy éttermet, amiről azt szeretnénk mondani, hogy ilyen igényes belső kialakítással rég találkoztunk mostanában. Úgy trendi az egész, hogy nem hideg. Nem elutasító, nem feszengesz, jól érzed magad. Fantasztikusak a lámpák, az asztalok többféle kialakítása, a szépen, plüssel bevont székek. A kandalló is gyönyörű. Nagyon, de nagyon jó a miliő... Van különtermük is, nyáron pedig kiülős, taraszos rész. Annyira nem volt azért jó idő, hogy kint falatozzunk, így bent étkeztünk. Kiemelkedőnk neveznénk az előételt és a desszertet. A császár morzsa is finom volt, de a mákos guba újragondolása egész egyszerűen pazarnak nevezhető. A kalács szépen átitatódott a tejjel, a mák külön halomban is helyett kapott, panna cotta variáció is volt mellette, csodálatosnak nyilvánítjuk ezt a fogást. A borlapjuk is remek, mi a Szeleshát szőlőbirtokról választottunk, nem csalódtunk. A pincérek udvariasak voltak, kedvesek, hozzáértőek. Telitalálat az étterem neve is: BEat, utalva az eat-re, ugye... Amennyiben Székesfehérvár felé vennétek az irányt, térjetek be, akár egy kávé melletti édességezésre is érdemes a hely, vagy esti, baráti borozásra.
A BEat étterem honlapját ITT találod!