Nesze!szer

Nivea 40 felett? Igen!

2015. augusztus 26.

 

 

nivea_cellular.jpg

 

 Modern nő, mondják a reklámok, de szerintünk ennél ócskább közhely nincs is. Mert mitől lenne modern a nő, vagy ódivatú? Attól, hogy nem fakadunk sírva attól, ha nagyobb szél kezd fújni, vagy gyors megoldást szeretnénk a problémáinkra? Hát, mindegy is, ezen most nem fogunk lamentálni, lényeg, hogy a Nivea kihozott egy igen jó termékcsaládot, ami gyorsan hat a 40 feletti hölgyeknél. Különleges formulát rejt mindhárom krém, bennük ezek:

 Magnólia kéreg kivonattal (hatóanyaga magnolol és honokiol) növeli a sejtek ellenálló képességét az oxidatív stresszel szemben, és ránctalanító hatást fejt ki.

Rövidláncú hyaluronsavval növeli a sejtek víztartó képességét, így teltebb, feszesebb megjelenést ad a bőrnek.

 Kreatinnal támogatja a sejtek energiaellátását, és segít késleltetni az öregedés jeleinek megmutatkozását.

Több mint 7 000 nőt vontak be a tesztelésbe, mire megszülettek ezek az újdonságok. Mi csak azt mondhatjuk el, hogy jól használhatóak, kellemes érzést adnak. A közönségcikk kategóriában egyáltalán nem rosszak, sőt. Nivea minőség, nem fogsz csalódni bennük. És örvendetes, hogy a 40 feletti korosztályra is gondoltak, komoly fejlesztésekkel. Szerintünk, karácsonyra például igen pompás ajándékok tudnak lenni majd díszdobozban, anyukák számára. Igaz, az még messze van. Szerencsére. Addig élvezhetjük azt, hogy igen jó hidratáltságot ad. 

 

 

 

NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító Nappali Arckrém (FF15)50 ml • 3999Ft

NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító Éjszakai Arckrém 50 ml 3999Ft

NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító Szemkörnyékápoló15 ml • 3499Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1007715532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása