Nesze!szer

Lebarnultál? Akkor így még szebb lesz a barnaságod!

2015. augusztus 14.

 

biobaza_vezeto.jpg

 

 

Őrület, hogy az ember védi magát a naptól, mert milyen káros, de közben szép színt is szeretne. Nemrégiben kaptunk egy pakkot, amiben olyan termékek voltak, amelyeket egyáltalán nem ismertünk. Gyakorlatilag egy szuperbarnító dzsemről lett az óriás kedvencünk belőle, amiről beszélünk most. Egy lekvárhoz hasonló valami ez, nem más. Kívülről csak azt látod, hogy uh, de izgi a csomagolás (az instán már mutattuk nektek, neszeszerblog néven vagyunk fent!), csillogós, aranyos-barnás valami.

NEM fényvédő krém ez, ne keverd úgy, hogy nem védekezel a káros sugárzások ellen. Ez szebbé és tartósabbá teszi a barnaságodat, plusz csillogást is ad. Ilyen profi termékkel rég találkoztunk, mert hidratál, karotinoid és dióolaj van benne és nagyon, de nagyon finom az illata. Körömvirág- és olívaolaj is került bele, ezt is érezni fogod, ha beleütöd az orrodat. Iszonyat klassz az állaga és mind természetes összetevő lakik benne! Ha tetszik, a napozás utáni joghurtjukat is próbáld ki. Nekünk ez a Biobaza termékcsalád új kedvenc lett, a pici kis színünket jól ki lehet emelni vele és nem fog egy nap után eltűnni a strandolás emléke. Ja, megpróbáltuk jobban megfotózni a termékeket, de egy nem is olyan régen felkelt, álmos, a kakaóját épp elfogyasztó még nincs másfél éves gyermekkel elég nehéz...bocsi!

biobaza_dzsem.jpg

 

Aki most indul nyaralni, vagy most ért haza és még szebb színre vágyik, annak igen ajánljuk ezt a glamúros lekvárt, nem bánja meg! Tájékoztatásul az összes idevágó termékük árát megírjuk nektek. Na puszi, mert a mini felnőtt épp megint akcióban van...

Biobaza Szuperbarnító dzsem - 3 699 Ft

Biobaza Aranyló szuperbarnító és napozó dzsem 4 199 Ft

Biobaza Barnulást fokozó testápolókrém 2 299 Ft

Bizobaza Napozás utáni testápoló joghurt 1 899 Ft

(A DDA drogéria-üzletlánc üzletiben érhetőek el)

 

rozi_biobaza.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr357705348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása