Nesze!szer

PaintCocktail. Hallottál már róla? Pedig ez az új buli ám!

2015. március 18.
 
paint_c1.jpg
Unod az ital melletti üres ücsörgést? Kreatívkodnál, de a főzés már nem elég?  Vagy iszonyatosan jó gondolataid és ötleteid jönnek úgy általában két pohár után? Na, akkor mondjuka tutiságot!
Nem is olyan régen értesültünk róla, hogy márciusban egy új őrület veszi Budapesten kezdetét, PaintCoctail a neve. A lényeg röviden: egy szakavatott instruktor segítségével festeni tanulsz, iszogatsz és a végére kész lesz életed első saját festménye, amit haza is vihetsz aztán. 
Két óra az egész és a beugróért (8 900 Ft), mindent megkapsz, ami a pingáláshoz szükséges. Mehetsz a barátaiddal, kollégákkal, kereshetsz ecsetelés közben új pasit, vagy az anyukádnak adhatod a kész műalkotást Anyák napjára. Nyugi, még a kézügyetlenek is elég jól boldogulnak (mint mi), nem kell ehhez az egészhez színötös rajz tantárgyi múltat felmutatni. És nagy élmény a dolog, mert tényleg te csináltál valamit. Nem kell minden este a Szimplában ücsörögni, szerintünk ez a program megéri, hogy kicsit kimozdulj a komfortzónádból! 
 „Az alkotás igazán hatékony rekreáció, kitűnő kikapcsolódás egy fárasztó munkanap után. A művészet és a kreativitás felszabadító élmény. Mindezt pedig koccintva, beszélgetve átélni - az alkotás eredendően magányos folyamatát társaságivá tenni, a festészetet kiszakítani a galériák és műtermek világából - ez semmihez sem hasonlítható élmény” - mondja Kupa Júlia, a PaintCocktail projektvezetője.
Facebook oldal ITT.
paint_c2.jpg
 
Legközelebb hol és mikor?

2015. március 25. ( szerda), 18 óra - Most

2015. március 31. (kedd), 18 óra - Grund

2015. április 2. (csütörtök) , 18 óra - Mazel Tov

2015. április 9. (csütörtök), 18 óra - Centrál Kávéház

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr17274735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása