Nesze!szer

Egy kezelés, amit mintha az angyalok végeznének

2015. március 11.

 

hvmagiqskin.png

 

 

Az, hogy egy kozmetikai kezelés csodákat tehet, soha, senki nem vitatta, vitatja. Ám igen gondosan kell megválogatni, hová is menjünk el, milyen szakemberre bízzuk magunkat. Mi láttunk már sok csodát, amiről azt állították: "hű, meg ha". Aztán kipróbáltuk, de a várt fiatalító hatás elmaradt. A Harangvölgyi Institute Budapest szalonjaiban jártunk már többször, sőt mi több, a tulajdonos Harangvölgyi-család minden tagját ismerjük is. Az a jó, hogy nálunk a kozmetikus szakma nem egy felkapott valami, ezzel foglalkoznak több generáció óta. A szépítés náluk családi hagyomány. 

Aztán Harangvölgyi Anna (aki a családi kozmetikát továbbfejlesztette), rájött, hogy a legjobb, ha saját maga alkot meg kozmetikumokat, melyek hyaluron és kollagén tartalma segíti arcbőrünket természetesen módon fiatalon tartani. A HydroCare Serum terméküket használjuk is régóta, de most megint kirukkolt valami olyannal, amire nem véletlenül jönnek vissza külföldről is a vendégek. Anna felismerte, hogy a kristályokban és ásványokban lévő, illetve az azok által kibocsájtott rezgések ránk is jó hatással vannak és ezek a bőr optimális működését is befolyásolhatják. A kvantumtechnológiát vette alapul, mikor kifejlesztette HV MAGIQSKIN nevű bőrápoló berendezését. A bőrápoló gép külső energiaforrás nélkül működik és bárhová magunkkal tudjuk vinni. A lényege nem más, mint az, hogy a kezelés előtt te, a saját rezgéseiddel töltöd fel ezt a szerkezetet, amelyben kristályok vannak. (a gépet csak meg kell fogni és 5 percig "összehangolódni" vele.) 

Utána a kozmetikus ezzel az arcápoló géppel dolgozik rajtad és persze az egyedülálló Harangvölgyi készítményekkel. Ugyanúgy tisztítják, radírozzák az arcot, majd utána jön a kis hengeres kezelés, ami nagyon kellemes érzés. Annyira fantasztikus a hatása, amikor a szérumot is beviszi, hogy azonnal finomabbak lesznek a száj körüli ráncok, a szemöldök is feljebb kerül, a szem körüli ödéma lejjebb megy és a kezelés végére olyan, mintha aludtál volna egy óriási nagyot. A fakó arc fényesebbnek tűnik, a vízhiányos állapot is megváltozik. Gyakorlatilag beindul a bőr öngyógyító mechanizmusa. A száj melletti barázda csökkent és a szem alatti karika is és ami vicces, az orr melletti pórusok is jobban néztek ki. Az is szimpatikus volt, hogy azért a kézi masszírozást sem hagyták ki, és kollagénes maszk is járt a végén. Ha valami, hát ez öregedésgátlás úgy, hogy az embert magát is figyelembe veszi. A bőr különböző rétegeiben, illetve a sejtekben található vízmennyiségre hat kedvezően. Így nem pusztán külsőleg hatásos,  hanem belülről is építi a bőr egészét, ezáltal csökkennek a felszíni, mimikai ráncok is. Tényleg olyan, mintha valahogy az angyalok suhintanának a pálcájukkal egyet, hogy te, aki oda befekszel, pihenhess egy nagyot miközben fiatalodsz is. A kezelés tényleg nagyon megéri az árát, kúraszerűen pedig valószínű, hogy még nagyobb csodákra képes... Aki tavaszra formába hozná az arcát, az menjen el a Harangvölgyibe, mert élete egyik legjobb döntése lesz :)!

 A Harangvölgyi Institute Budapest weboldala ITT, bejelentkezni  ezeken az elérhetőségeken tudsz ITT

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr277212327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása