Nesze!szer

Nőies, szexi, ravasz és sejtelmes: Nina Ricci L'Extase

2015. február 27.

 

nina_lextase3.jpg

 

Egy illatra azt mondjuk: finom. Ám, aki szakmabeli, az úgy fogalmaz: szép. És ez bizony szép, nagyon szép lett. Végre, ebben a hónapban hozzánk is megérkezett az új Nina Ricci, a L'Extase. Azt mondták, a nő szexuális étvágyát ébreszti fel, arra emlékeztet. Szerintünk pedig sejtelmes, olyan bársonyosan keringőző, nem tolakodó, de azért magát jelző illat ez. Nem elfeledhető. A zseniális Kurkdijian alkott ameg, hát, megint leborulunk szakmai nagysága előtt. A fehér szirmokból rózsacsokor épül, kiemelve annak természetességét, majd rózsaborssal rendeződik, akár egy finom selymes simogatás. Aztán felfedi magát a fátyolos pézsmaillat, mely
mámorító és élénkítő. A benzoin és a virginiai cédrus finoman követi egy lélegzetnyi pézsmával és ámbrával. Finoman szenvedélyes lett. Ravaszan, lassan, de tudatosan ható. A csomagolás parfümösen púderes, rajta egy gyönyörű szalag, egyszerűen nagyon francia az egész. Az arc ugye Laetitia Casta hozzá, aki a lehető legjobb választás volt, most, hogy már szagolgatjuk ezt a finomságot. Tényleg nagyon passzolnak. A videót Gordon von Steiner készítette, ez, amit láttok, csak egy pici még belőle.

Nem A szürke ötven árnyalata volt szexi, hanem ez a parfüm... mert itt semmi nem közönséges, csak finom és a bujaságra ható. Olyan hölgyeknek ajánljuk, akik nem félnek a saját szexualitásuktól, attól, ha csábítanak, vagy csábíthatóak. Azoknak, akik tűsarkakon élik az estéiket és nem a felszínes világban mozognak, hanem az igazi érzékek, érzések birodalmában. Mi rabjai lettünk! 

Szabadítsd fel a fantáziádat!

 

 

 

nina_lextase2.jpg

 

Nina Ricci L'Extase 30ml edp – 16.500Ft
50ml edp – 22.900Ft
80ml edp – 28.900Ft
Sensual Body Lotion 200ml – 11.900Ft
Shower Gel 200ml – 11.900Ft

 

nina_lextase.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr357222529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása