Nesze!szer

Ezeket nyerheted a Dell képeslapokkal!

2014. december 17.

 

dell_nyeremenyek_nagy.jpg

 

 

A múlt héten ajánlottunk nektek egy szuper képeslapküldős applikációt, amit a Dell indított. Ennek a lényege, hogy személyre is szabhatod a karácsonyi üdvözletedet, ráadásul még nyerhetsz is ezzel! A Dell az első három helyezettnek annyira jó dolgokat ajánlott fel, hogy csak na. A hab a tortán, hogy mi is benne vagyunk a zsűriben. Gondoltuk, el is mondjuk nektek, mik is ezek. Kezdjük hátulról előre!

 

U2412M monitor – A harmadik helyezett díja lesz 

Ez egy 24 hüvelykes monitor. Ami a legjobb benne szerintünk, hogy minden szögből nagyon jó a képe, ráadásul szinte korlátlanul döntheted, forgathatod, állíthatod. Energiatakarékos, környezetbarát, arzén- és higanymentes panelen egyetlen gombnyomással módosíthatja az energiafelhasználási beállításokat, a szöveg fényerejét és a színhőmérsékletet. Tehát, nemcsak hasznos, de jó is, megszemléltük, pofás darab! 

 

Inspiron 15 3000 – 2. díj

Egy Intel processzorral rendelkező masinával állunk szemben, amely akár 15,6 colos HD felbontású érintőképernyővel is elérhető, tehát nem pite. A hangzás tökéletességéről Waves MaxxAudio® technológia gondoskodik, így az esti filmnézés is szuper lehet. A memóriája 4 GB-s, így sebessége lenyűgöző, de nincs gond a képek tárolásával sem az 500 GB-os merevlemeznek hála (nálunk ez az állandó probléma itthon...)

 Vostro 5470: - 1. díj

Ez egy minden jósággal megkent Ultrabook. Elegáns, vékony, trendi, egy olyan csúcsszuper barát(nő), akire minden körülmények között számíthatunk. Dolgozhatsz rajta otthon, vagy a kávézóban is. Már csak azért is, mert ezt egy beépített ujjlenyomat-olvasó védi, tehát nem fogbeletrollkodni a melletted ülő asztalnál a srác. 3 évnyi helyszíni garanciát is kapsz rá, de erre, mivel igazi Dell minőség, nem szokott szükség lenni. 

ITT találod a játékot, kívánj úgy boldog karácsonyt, hogy lehet, hogy a Dell Jézuska veled is tök jó fej lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr456986957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása