Nesze!szer

Gyümölcsös vitamin víz házilag

2014. november 04.

 

 

 

Talán nem kell ismételnünk, hogy a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása milyen fontos a szervezet számára, hiszen első számú regeneráló tényező, nélkülözhetetlen. Éppen ezért a minőség sem elhanyagolandó tényező, igyekezzünk nem leragadni a csapvíz szintjén. Amennyiben módunkban áll szerezzünk be víztisztító készüléket, vagy fogyasszuk forralás után, csökkentve ezzel a kórokozók szervezetbe való bejutását. Abban az esetben, ha már kicsit snassz a víz, számos dolog áll rendelkezésre, hogy feldobjuk kicsit, s közben kiéljük kreativitásunkat. Példának okáért itt van már is a gyümölcsös vizek házilag való elkészítése.

A szupermarketek polcain tucat számra találod a „gyümölcsös ízesítésű” vizeket, de megfordult-e már a fejedben, hogy saját magad készítsd el? Miért költenél pénzt mesterségesen ízesített izékre, amelyeknek köze sincs a valósághoz? Meglepődnél, hogy mennyivel finomabb a saját készítésű, friss zöldség és gyümölcsök felhasználásával elkészített víz. A folyamat maga roppant egyszerű és az összetevőket is Te válogathatod meg. Nincs is másra szükség, mint egy nagyobb szájú befőttes üvegre, kancsóra, vagy egy kulacsra, zöldségre és gyümölcsre. A lehetőségek tárháza majdhogynem végtelen, hiszen lehet szó uborkáról, citromról, lime- ról, narancsról, de tehetsz bele áfonyát, málnát, epret, dinnyét, ananászt, és így tovább. Amit csak szemed, szád megkíván. Ha már kiválasztottad az alapanyagokat, csak dobd bele őket az üvegbe, engedd fel vízzel, és egészítsd ki pár menta levéllel. De még az sem kötelező. Bízz bennünk, az íz harmónia garantált, nem fogod megbánni. Tedd be a hűtőbe egy éjszakára, hogy az ízek összeérjenek és már kész is. Minden mesterséges adaléktól mentes! Fogyasztásának köszönhetően szebb lesz a bőrünk, regenerálja a szervezetet, zsírt éget, na meg nem utolsó sorban egy jó kis adag vitamin löketet is ad neki. Így, a tél beköszönte előtt azért nem árt, ha felturbózod a szervezeted minden lehetséges módon. Mi szóltunk..

Jó kísérletezést kívánunk!

Nesze!Bogi

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr626848705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása