Nesze!szer

Ütött a szőlős dolgok órája!

2014. szeptember 23.

 

 

yamuna szőlős.jpg

 

Az egyik ismerősünknél annyi szőlő van, hogy csak na. És még így sem sikerült megutálnunk, hogy egyfolytában azt esszük. (Aki szeretne, szóljon bátran!) Tudjuk, hogy hazai fürtös barátunk iszonyat jó antioxidáns és a magja is kiváló regeneráló hatással bír. Ezért elég sok kozmetikumot kipróbáltunk már, amely a szőlőre épít, mert igen jól bevált több márkánál. A Yamunának is van egy ilyen termékcsaládja, mi ebből három variánst tudunk magunkénak jelenleg. A tusfürdő a legnagyobb szerelmünk, iszonyatosan szimpatikus, hogy nincs megszínezve az egész, csak a maga kicsit gyümölcsös színe az, amivel dolgozik. Az illat fantasztikus és nem mindenféle laboratóriumi kemikáliákkal van tele. Egyébként bírjuk a műanyag flakonját is, hogy nem nyomi tubussal van dolgunk, hanem szép, amiben tároljuk a kád szélén. A kézkrém sem rossz, nekünk ezt naponta többször is használnunk kell, úgy szeretjük meg úgy hidratál egyébként. A fürdőbomba a képen még látszik, de a valóságban már elmerültünk a habjaiban. Nem boros hatása volt, inkább édeskés az egésznek. Picit darabos volt, de aztán szerencsésen eloszlott a vízben. A hatása meg elég frissítő, így akkor vesd be, ha még nem akarsz rögtön szunyálni menni az esti pancsolás után. 

Masszázsolajuk és szemránckrémük is van szőlővel, már és amennyiben érdekelne az ilyesmi. Egy biztos, a kézkrémet egész ősszel magunknál tartjuk, összepacsiztak rendesen a kacsónkkal.

Yamuna Szőlőmagos Tusfürdő 250 ml -1 199 Ft

Yamuna Szőlőmagolajas Kézkrém 75 ml - 999 Ft

Yamuna Szőlőmagolajas Fürdőbomba 459 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr106719851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása