Nesze!szer

Napvédők arcra és testre

2014. július 03.

 

 
Ugye, mondanunk sem kell, hogy nagyon fontos a napsugárzás elleni védelem! Óvni kell a bőrt az UVA- és UVB-sugárzás ellen, valamint a bőr idő előtti öregedése, a pigmentfoltok és nem utolsósorban a nap okozta allergia ellen. Nos, ha napvédőkről van szó, akkor nem érdemes spórolni. Nekünk ér annyit az a pár ezer forint, hogy biztonságban tudjuk a bőrünket, nem beszélve arról, hogy jobb esetben két nyarat is kihúzunk egy-egy flakonnal. Ennek apropóján, körbe is néztünk a költségesebb termékek között és külön megvizsgáltuk az arcra és a testre való készítményeket:
 
A Vichy Capital Soleil termékcsalád visszatérő vendég a strandtáskánkban. Könnyű textúra, nem ragad, finom illat. Idén az úgynevezett, Láthatatlan napvédő permet keltette fel az érdeklődésünket, amiről már most mondjuk, hogy csak a bőrön való elkenés után lesz "láthatatlan". Spray formájának köszönhetően, borzasztó egyszerű az alkalmazása, ráadásul fújáskor picit még hűsít is. Hamar beszívódik, nem kell percekig masszírozni a bőrünkbe, majd a bekent felület matt tapintású és kellemes illatú lesz. Ha nagyon izzadunk és/vagy ha kijöttünk a vízből, akkor többször is fújjuk be magunkat, mert akkor lesz csak igazán eredményes. Ez a napvédő, bőrnyugtató Vichy termálvizet is tartalmaz és SPF 30 és 50-es faktorral is kapható. Viszont, arra figyelni kell, hogy a készülékben túlnyomás uralkodik, úgyhogy ha éppen nem használjátok, tegyétek árnyékos helyre vagy a hűtőtáskába!
 
Arcunk napsugárzás elleni védelme érdekében, a mostanában a hétköznapokban is gyakran használt La Roche-Posay márkához nyúltunk. Az Anthelios napvédő termékcsaládról tudni kell, hogy előszeretettel ajánlják az európai bőrgyógyászok - nem véletlenül. Kezünk ügyébe az Anthelios XL került, ami egy ultra könnyű textúrájú napvédő fluid, mindössze 50 ml-ben. Ötven faktoros védelemről van szó, ami az arc mellett a dekoltázsra is bátran kenhető. Miután erősen vízálló, használata főleg vízparton a legalkalmasabb, de akár városnézés közben is bekenekedhetünk vele, mert nem hagy fehér nyomot a bőrön, nem zsíros és nem ragad. Semleges illata miatt, férfiaknak is ajánlott! Egyébként az Anthelios termékeknek minden textúra kategóriája, külön színnel rendelkezik. A szóban forgó termék, például sárga, tehát egy minden bőrtípusra ajánlott, ultra könnyű krémről van szó. A kék színű azon vásárlók számára ajánlott, akiknek normál vagy száraz bőrük van és a klasszikus krémeket helyezik előnybe. A zöld egy mattító hatású termék, a kombinált és zsíros aknéra hajlamos bőrűeknek. 
 
Ti mivel véditek az arcotokat és a testeteket? 
Nesze!Dia
 
Vichy Capital Soleil Láthatatlan napvédő permet SPF 30, 200 ml - 6 999 Ft
La Roche-Posay Anthelios XL Ultra könnyű napvédő fluid SPF 50+, 50 ml - 4 999 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr466467971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása