Nesze!szer

Mert megérdemeljük: Nőnapra!

2014. március 07.

 

 

 

nőnapi kép.jpg

Szombaton esedékes a nemzetközi Zoltán, vagyis inkább Nőnap. Sokak szerint ez egy régi kommenista ökörség, minek ünnepelni, de nehogy már ne ünnepeljük magunkat! Összegyűjtöttünk néhány dolgot, programot, amit és amire mi bármikor. 

 

KNRDY01.jpg

Étterem:

Nem titok, hogy enni nagyon szeretünk, jót enni pedig pláne. Ez azt jelenti, hogy a minőségre és stílusra igen adunk. Ezért kedveljük az Október 6. utácában a Manhatten feelinget árasztó KNRDY éttermet. Tiszta Amerika. Mutatjuk, ők mivel kényeztetnek bennünket, ha Nőnapkor ott ebédelünk, ami nem is olyan elképzelhetetlen, sőt...

KÖNNYED ÉS ÉDES, AVAGY NŐNAP KNRDY MÓDRA

Március 8. / March 8, 11:30 – 16:00

A ház ajándéka / welcome drink on the house: Belaire Rosé

Grillezett spárga buggyantott tojással

1300 Ft

Tenger gyümölcsei koktél uborkával és Marie Rose mártással

1500 Ft

Mini tőkehalas frittata vegyes zöldekkel

1300 Ft

Édes bundás kenyér grillezett, füstölt bacönnel és juharsziruppal

900 Ft

Narancsos-rozmaringos saláta házilag füstölt kacsamellel

1500 Ft

Forró citromos-mazsolás briós citrom öntettel

900 Ft

KNRDY nagyi palacsintája (túrós, baracklekváros, nutellás)

900 Ft

Gyümölcstál mango sorbet-val

1200 Ft

mangovaj_1.jpg

 

Testvaj ajándékkal:

Oké, nem egy nagy kényeztetés, de kényeztetés a javából. Mangó vaj. Ez kapható ugyanis az Emanufaktúránál, akik most, ha vásárolsz, a nőnapi akciójuk keretében egy Fürdőrudat is adnak ajándékba. Mi a mangó vajat rendeljük meg, mert finiiii. Katt IDE! 

 

bomb szárnyalj.jpg

Tusológél, mert imádjuk

Az a neve: Szárnyalj! Hát ezt mi köszönettel vesszük, főleg, ha a pasi nem akarja meggátolni az embert kárrierje ívelésében. Szóval, a Bomb új pumpás termékei közül most ennek a tusológélnek örülnénk nagyon. Az illata is igen fini és jó, hogy ilyen kis pumpás. ITT találod meg, miről is beszélünk és akár meg is rendelheted magadnak!

 

Hungarian-Spring-Gazdag-Taplalo_1 (2).jpg

Illóolajos csudiság

Adrienne Feller Panarom termékeit eléggé nagyra és sokra tartjuk. Természetes anyagok, gondos készítés, szuper ápolás. És Adrienne Feller shop nyílt most a Széchenyi fürdőben, amelynek a vizéből egyébként sok termékük készül, a Hungarian Spring család. Nekünk most a Gazdag Tápláló jönne jól, némileg megviselt vonásainknak... köszönjük! 

Aki pedig ünnepelné még iccaka is magát, annak öreg barátunkat, Oscart javasolnánk. Benne még sosem csalódtunk és nőnapi buli is lesz. Mi szóltunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr995846006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása