Nesze!szer

Így lehet neked is Gisele Bündchen séród

2014. február 16.

gisele haj.jpg

Előkelő helyet foglal el a világ legkeresettebb modelljei között, és közben főállású anyuka is, akinek mindig makulátlan a külseje - és gyönyörű a frizurája. Igaz, hogy minket nem ugrálnak körbe a legmenőbb fodrászok (de miért is nem?!), de miután felfedtük Gisele Bündchen titkát, rájöttünk, hogy ha követjük a modell hajápolási rutinját, a mi sörényünk is nézhet ki úgy, mint aki éppen most lépett ki a szalonból.

1. Természetes, laza hullámokat nem csak hajsütővassal és hajcsavarókkal kaphatsz, az is elég, ha este hajmosás után befonod a hajad, és éjszakára így hagyod. Minél több tincset választasz le, annál sűrűbb loknikra számíthatsz. És ha esetleg aggódsz, hogy a hajad reggelre kezelhetetlen lesz, megnyugtatunk, még kifésülnöd sem kell, elég, ha a kezeddel átsimítod és fixálod egy kevés hajlakkal.

2. Létezik egy másfajta módszer is, ha hullámos hajat szeretnél, mégpedig az, ha a félig megszáradt hajad kontyba tekered, és egy hullámcsattal a fejed tetejére rögzíted.

Ennyi!

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr835813236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása