Nesze!szer

Bee, Anna Wintour lánya

2013. szeptember 16.

bee1.jpg

Éppen csak elmúlt a New York-i Divathét, szerettük követni mi is, ám most körülnéztünk kicsit a háza táján, szó szerint. Szösszenetünk ezúttal a környékről szól a 2014-es tavaszi trendek helyett. Elgondolkodtató például, hogy a szakma nagyjai, akik elválaszthatatlanul hozzánőttek a városhoz, miként látják a sosem alvó „Nagy Almát”. Vegyük például az amerikai Vogue főszerkesztőjét, Anna Wintourt, aki brit származásának sztereotipikus hűvösségét az életben nem veti már le. Ő azért szereti a helyet, mert itt mindenki máshonnan való, senki nem fogja elítélni az (állítólag interkontinentális repülőútjai közben változó) akcentusa miatt és mert ide dolgozni jön az ember. Ő még teljesen britként nőtt fel, szerkesztő apukájától, Charles Wintourtól örökölte azt a nézetet, hogy a személyiségnek kultusza lehet, és hogy csak azért érdemes dolgozni, amiben igazán hiszünk, de akkor keményen.

 

bee2.jpg

 

BSchaffer_GL_20aug09_rex_b_592x888.jpg

 

Lánya, a 26 éves Katherine Shaffer (mindenki Bee Shafferként ismeri, tényleg méhecskére hasonlít?) Londonban született, de New Yorkban nőtt fel. 12 esztendős volt, amikor szülei elváltak, a papa gyerekpszichiátrián dolgozik. Az 1987-es születésű Bee régebben butaságnak tartotta a divatot, ám azért lássuk be, a mama olykor odadobta neki anno a Teen Vouge feladatait is. Ám mostanában is halvány mosollyal és kifogástalan külsővel jelenik meg édesanyja oldalán különböző divateseményeken. A médiában otthonosan mozgó ex-Daily Telegraph rovatvezető (már a lány), jelenlegi producer számára New York a természetes élettér, bármennyire pörög is. Más helyek túl lassúnak tűnnek, hiszen ott még a sétatempó is gyorsabb, mint bárhol a világon. Neki ez a város egyet jelent a családdal, gyerekkorában hatalmas közös kertjük volt két utca lakóival Manhattan déli csücskében ahol még a Halloween napi cukorkavadászat is kényelmes, kisvárosiasan biztonságos közeget adott neki és két évvel idősebb, nyilvánosság-kerülő bátyjának, Charlie-nak. Úgy látszik, tényleg ott az otthon, ahol a szíved.

(A lilás-kékes ruha a September Issue bemutatóján volt Bee-n)

Nesze!Tam

 

bee5.jpg

 

bee6.jpg

 

bee4.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr445516730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.09.17. 20:13:30

Minit tudni kell viselni, rémesen állnak a lábai. :D
süti beállítások módosítása