Nesze!szer

Koncentrált hazai hatóanyagok

2013. szeptember 11.

Hungarian-Spring-Elixir_1.jpg

Nincs is jobb egy jó szérumnál, ezzel mindenki tisztában van. Hisz ezekben sokkal koncentráltabbak a hatóanyagok. Ezt felkened estére, rá a szokásos krémedet és iccaka már varázsol is rendesen. Persze, vannak a ragyogást adóak, azokat ugye inkább nappalra szokás javallani...

Szóval. A Panarom variációját az arcpermet után ajánlják a füzetke szerint. Illatra a megszokott, olajos-gyógynövényessel indít a mini kis üvegcse. Ha picit kinyomsz a kezedre, kísérlet céljából, már látod a bőrödön, mennyire jó hatása van és tapintásra is sokkal selymesebb lesz a kiválasztott terület. Villányi kékszőlőmagolaj, homoktövis, rozmaring extratum és nagy kedvencünk: gránátalma olaja van benne. Meg ugye málnamagolaj is. Ők így együtt mind táplálnak, feszesítenek és fiatalítanak. Igazi kincs minden cseppecskéje, a Széchenyi termálvize az alapja szokás szerint, ahogy ezt már a Hungarian Spring családnál megszokhattuk. Erős összetevők, bánjál csínján vele, de azért a dekoltázsnak is adhatsz belőle! Mind természetes anyag, semmi mesterséges pacsmag és az összes alapanyag gondos kezek által gyűjtve, szedve. Mi hiszünk abban, hogy a szívvel és lélekkel készült kozmetikumok otthoni felkenéskor is sokkal jobban hatnak, mert átjönnek a jó rezgések. Adrienne Feller készítményei pedig ilyenek. Csak igényeseknek! 

Hungarian Spring Elixír 15 ml 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr965504511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B(l)ogi 2013.09.12. 18:51:38

Sziasztok és hol lehet kapni ezt a terméket? Webshopot nem találtam csak kozmetikusnál lehet megvenni?

beautyka 2013.09.12. 21:11:31

@B(l)ogi:
Szia, kozmetikusoknál, akiket linkeltünk is és a központban: a Perc utcában - itt a webcím www.panarom.hu/elerhetosegek
süti beállítások módosítása