Nesze!szer

Fügét mutatunk és még sok jót!

2013. augusztus 31.

Figs-Snacks.jpg

Újabb fárasztó nap a munkahelyeden, amin úgy érzed csak egy zacskó M&M’s segíthet? Szó se róla, mi is szeretjük a kis színes kavicsokat, de hosszútávon az alakunk bánhatja ezt a gyors terápiás módszert. Szerencsére a nassolni valók listája nem merül ki az M&M’s-szel (és a Milka csokival sem), léteznek egészséges ropogtatni valók is, amik élénkítő hatással vannak a szervezetünkre, anélkül, hogy mellékhatásként lelkiismeret furdalást hagynának maguk után.

Füge (21 kalória/darab)

A füge tele van olyan tápanyagokkal, amik elősegítik az emésztőrendszerünk működését, ezen kívül antioxidánsban gazdag, ami segít megőrizni bőröd szépségét.

Kaliforniai paprika (60 kalória/darab)

Önmagában, vagy salátában is nagyon finom, igazi C-vitamin bomba, ami többek között helyreállítja és szabályozza a kollagén termelésünket, és még finom is.

Nyers dió (183 kalória/10 dkg)

Azon kívül, hogy a diónak köztudottan agyserkentő hatása van, nagyon sok E-vitamint is tartalmaz, ami kimondottan jót tesz a bőrünknek.

Zeller (10 kalória/levél)

A zellert nagyon sokszor javasolják fogyókúrázóknak, ugyanis ez az egyik legjobb vízhajtó hatású zöldség. C-vitamint is tartalmaz, kiváló idegerősítő és nemi hormonképző hatása is van.

Répa (4 kalória/ darab)

Megtanít fütyülni, rengeteg benne az A-vitamin, sárga színű, de bőrödet nem színezi be, csak megszépíti.

Áfonya (84 kalória/10 dkg)

Ebben a kis kék bogyóban rengeteg a B-vitamin, ami segít egész napra biztosítani az energiaellátásodat.

Brokkoli (31 kalória/darab)

Kevesen tudják, de az izomláz egyik legjobb ellenszere a brokkoli. Úgy érzed, túl sokat edzettél, és attól félsz másnap meg sem tudsz majd moccanni? Főzz meg vacsira egy brokkolit, és másnap tuti nem fogsz bal lábbal kelni.

Tökmag (125 kalória/csomag)

A szárított tökmag magas cinktartalma miatt tökéletes a pattanások, és a zsíros bőr ellen. 

Szerintünk ideje lenne ellátogatni a piacra…

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr875479407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása