Nesze!szer

Nyerj István, a király jegyeket!

2013. július 29.

istván a király2.png

Hű, hát mi nagyon szerencsések vagyunk. Illetve ti is. Néhány napja postoltunk arról, hogy az István, a király újra színpadra kerül Budapesten, ráadásul Alföldi Robi rendezésében. Éééééééééés most kiderült, jegyeket is nyerhettek rá. Augusztus 29-én van a főpróba, 30-én az első, 31-én pedig a második előadás, a Kavicsban (Aréna). Azóta már tudjuk, hogy fantasztikus díszlet lesz, hisz szinte három emeleten folyik majd az előadás a színpadon. Kimagasló tehetségű színészeket láthatunk majd, Udvaros Dorottyát, Stohl Andrást, Tompos Kátyát, László Zsoltot, az igen tekintélyes hangú Feke Pált, a karakteresen szenvedélyes Novák Pétert többek között. (Korábbi postunk ITT.) Tuti, hogy együtt fogjuk énekelni velük az előadás alatt a dalokat, igaz, biztos lesz bennük újítás, hisz 30 év utáni illik leporolni ezeket. Szóval, mi már nagyon készülünk. Ki szeretne velünk tartani? 

Kétszer két jegyet nyerhettek tőlünk az István, a király-ra!

És mit kell tennetek a nyereményért?

1. Kérjük, osszátok meg ezt a postot.

2. Legyetek követői a Nesze!szernek a facebookon is, ha még nem vagytok. ITT csatlakozhattok hozzánk

3. A facebook post alatt válaszoljatok arra az egyszerű kérdésre: ki rendezi idén az István, a királyt? (Augusztus 1-jén zárjuk a játékot.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr115430084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása