Nesze!szer

Napszemüveget az ebeknek?!

2013. június 19.

kutyanapszemcsi6.jpg

Tulajdonképpen teljesen logikus. Ilyen "fényes" időszakban minden magazinműsor csinál egy anyagot arról, miért fontos a jó napszemüveg és hogyan védjük a szemünket a káros sugárzástól. De ugye a kutyákra a kutya sem gondol, amikor megszólalnak a szakértők. Pedig a kedvencek is veszélyben vannak ilyenkor.

Mi most bukkantunk rá, hogy itthon már lehet kapni napszemüveget az ebeknek (is).. Oké, arról fogalmunk sincs, hogyan is tűri meg egy kisállat a fején ezt, nálunk egész biztosan kivitelezhetetlen lenne egy ilyen művelet, ismerve a delikvenseket. Ja, egyébként a cég weboldalát böngészve azt is megtaláltuk (milyen logikus!), hogy méretek is vannak a szemüvegeknél. Az XS-es például a Csivaváknak ajánlott, az L-es meg a Golden Retrivereknek. Bernáthegyinek természetesen XL-es kell... 7 900 Ft minden kutyanapszemcsó... Te vennnél ilyet a kedvencednek?

(A Luludog oldala ITT, a képeket is onnan vettük, reméljük, nem sértjük meg az ebek személyiségi jogait...)

kutyanapszemcsi10.jpg

kutyanapszemcsi9.jpg

kutyanapszemcsi1.jpg

kutyanapszemcsi5.jpg

kutyanapszemcsi8.jpg

kutyanapszemcsi7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr185368526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röhögő 2013.06.19. 18:02:30

Érdekes kérdés. A kutyáknak pont a sok naptól lesz zöldhályogjuk. Ezért vannak az ebek bent a lakásban nálam és nem a kertben.
süti beállítások módosítása