Nesze!szer

Head & Shoulders és a legújabb vívmány

2013. június 17.

h&s soothing care (1).jpg

Fura egy vállalati móka lehet, de a Head & Shoulders tudósai több mint 50 éve tanulmányozzák a fejbőrt. Ők ugyanis korpa specialisták, ha fogalmazhatunk így. Ami még murisabb, hogy mérőszalaggal is dolgoznak, na jó molekuláris technológiát is bevetve, mert a hisztamin szintet nézik. Eddig volt a téma viszonylag elegáns, tovább nem részleteznénk ezeket a méricskéléseket. A lényeg: a korpa és a viszketés tök összefüggnek ám. És az új technológia a mérésben azt is eredményezte, hogy iziben múlik a vakarózás az első mosás után, ha az új H&S sampont használod. Tehát, nem heteket kell várni, hogy jó lesz majd, ha...hanem szuper lesz egy mosi után és kész. A korpa témakörnél mindig egy neves ismerősünkre gondolunk, aki messze földön híres volt arról, hogy a legnagyobb tárgyalásokra is olyan hajjal ült be, hogy uhhh... törölni kéne a memóriánkból. Na, mindegy, ezeket az emlékeket már elfelejthetjük, ugyanis a Head & Shoulders most már annyira profi a korpátlanításban, hogy csak na. Mi kipróbáltuk a terméket és nagy gondunk ugyan nem volt, viszont igen jó eucalliptus illatú loboncot és erős  szálú tincseket kaptunk. Szerettük. Akinek van viszont a problematikája, azzal tudatnánk még egy tudományosságot: 

A Soothing Care ‘ActiZinc’ complex hatóanyaga Pro Clean technológiával párosul,mely komplex aktív tisztítóanyagok kombinációján alapszik; így hajadat nem csak tisztává varázsolja, hanem gondoskodik a haj megfelelő szintű aktív hatóanyag ellátásáról. Az új sampon segít, hogy hajad tiszta legyen, véd a sérülésektől, így a hajszálak erősebbek és felületük simább lesz. Hát így. 

Azért a tesztelés céljából egy kissé fehéres halántékkal rendelkező ismerősünknek is kiadtuk feladatként a hajmosást az újdonsággal. Hát, eléggé szerette. Azt mondta, ő most már hisz ebben a dologban, mert eltűntek a fejéről a kis kellemetlen izék és nem is vakarózik már állandóan. Oké, mi neki hiszünk és ezáltal a tudomány erejében is. A hajunkon is. Kipróbálnád ezt az újdonságot? 

(A Nesze!szer a P&G felkérésére tesztelte a terméket)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr685357567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása