Nesze!szer

Mi újság Emma Watson?

2013. április 03.

 Emma_Watson_Madame_Tussuads_London_07.jpg

 

 

Azt leszögezhetjük, hogy a Harry Potter szereplőgárdájából Emma Watson az, akinek sikerült maradéktalanul kitörnie a varázslótanonc szerepéből. Bár mindig is emlékezni fogunk a kreppelt hajú Hermione Grangerre, Emmára azóta is folyamatosan újabb és újabb szerepeket osztanak... A Spring Breakers után ismét film készül egy csapat lázadó tiniről: a megtörtént eseményeken alapuló The Bling Ring olyan fiatalokról szól, akik hírességek (pl.: Paris Hilton, Orlando Bloom, Rachel Bilson, Lindsay Lohan) házaiba törnek be, ahol ruhákat, ékszereket lopnak el. A Sofia Coppola által rendezett moziban Emma főszerepet játszik, a film június elejétől látható az USA-ban (a hazai bemutatóról sajnos még nem tudunk semmit). Az előzetes alapján egy vagány, merész karakterre számíthatunk, ami Emmától szokatlan, de így annál kíváncsibbak vagyunk rá!
Ezek után már nem is olyan meglepő, hogy a ma-holnap 23 éves színésznő megvált ruháitól egy fotózás kedvéért. Emma, James Houston fotós barátjának állt modellt, aki a Global Green USA kezdeményezés keretein belül Natural Beauty címen könyvet adott ki. Témája az író természethez való kapcsolata és a környezettel való törődése. A környezettudatos életre buzdító projekthez felkérte még Christy Turlingtont, Karlie Klosst, Arizona Muset és Anja Rubikot, akiket szintén smink nélkül kapott lencsevégre. Dicséretes döntés Emmától, aki egyébként viaszszobrot kapott a londoni Madame Tussauds-ban. A keresztbe tett lábbal ülő viaszbabára egy Elie Saab ruhát adtak, amit maga a színésznő viselt 2011 decemberében egy rendezvényen. Gondoltátok volna, hogy a szobor elkészítése négy hónapig tartott? Ha Londonban járunk, mindenképpen megnézzük - és a filmet is. Ja, és mutatjuk a GQ címlapot, ahol elég közönséges ruhát kapott Emma... szerintünk. Ti hogy vagytok vele?
Nesze!Dia
Emma_Watson_Madame_Tussuads_London_02.jpg
Emma_Watson_Madame_Tussuads_London_04.jpg
Emma_Watson_Madame_Tussuads_London_06.jpg
emma watson gq.jpg

emma watson jh003.jpg
emma watson jh002.jpg
jh001.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr955188329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása