Nesze!szer

Megkóstoltuk Lakatos Márkkal a világ legjobb pezsgőjét!

2013. március 13.

adb2.jpg

Az előző héten egy igen előkelő eseményre voltunk hivatalosak. A világ legjobb pezsgőjét, az Armand de Brignac-ot kóstolhattuk meg és hallgathattunk róla előadást néhány barátunk társaságában.  (Vakteszten választották ki anno, 100 pezsgő közül, melyik nedű a legjobb - írtunk már róla!) A KNRDY étteremben volt maga a rendezvény, nagyon zárt körben.

A pezsgők igazi szerelmese, Lakatos Márk is eljött, így megoszthattuk az élményt. Hát, az ital maga.... igen. Ez tényleg egy luxury brand. Nagyon tud ez a nemes francia, ha fogalmazhatunk így. (Ha kíváncsi vagy rá, a KNRDY-ben kapható, fogyasztható, persze, nem két forintért).

Íme néhány kép Glódi Balázstól az estéről, mert nehogy már ne tudjatok róla, hogy hol jártunk. Itt egy filmecske is, ha érdekel, miről is szól ez az igazán csillogó márka, amely Rihanna kedvence is. Nem véletlenül! Isteni volt, köszönjük!

adb20.jpg

adb10_1.jpg

adb5.jpg

adb18.jpg

adb22.jpg

adb17.jpg

adb15.jpg

adb25.jpg

adb26.jpg

adb4.jpg

adb13_1.jpg

adb14.jpg

adb27.jpg

adb8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr135132385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása