Nesze!szer

Gyere a Bátor Városba és szerezz örömet a beteg kicsiknek!

2012. december 14.

nagyon bátor tábor.jpg

Hallottál már a Bátor Táborról? Mi igen és most mi is beszállunk, hisz nincs annál fontosabb dolog a világon, minthogy a gyerekek mosolyogjanak. Így mi is Bátor Tábor aktivisták leszünk, lettünk. A Bátor Tábor Alapítvány tizenegy éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. A táborokban olyan gyerekeken segítenek, akik hónapokat, sokszor éveket töltöttek vagy töltenek a kórházban, az életükért küzdenek. Bizony, nehéz sorsok és nagy küzdelmek ezek. A kicsik a táborban eltöltött idő alatt kiszakadhatnak a kórházi hétköznapokból, a csövek és rideg fények világából és ugyanúgy élvezhetik a mindennapokat, mint egészséges társaik. És most újdonságként itt a Bátor Város is, ahol mind-mind nagyon jó emberek laknak ám, erről is mesélünk.

A Bátor Város egy olyan közösség, akiknek lakói adományukkal daganatos gyerekek élményterápiás gyógyulását segítik a Bátor Táborban.

Kik lakják a Bátor Várost?
A Bátor Várost csupa olyan ember lakja, akik szívesen segítenek, felkarolnak egy jó ügyet és örülnek, ha ezzel mosolyt varázsolnak mások arcára. A Bátor Város ötletét a hatvani táborhely adta, ahol táborozóink is 10 fős gyerekházakban laknak és együtt élik át a gyógyító élményeket.  A Bátor Városnak mindenki a lakója lehet. Költözz be te is!

Hogyan költözhetek be a Bátor Városba?
A Bátor Városba úgy költözhetsz be, ha felajánlást teszel a Bátor Tábor Alapítvány javára. Te dönthetsz arról, hogy beköltözöl „társbérlőként” egy már meglévő házba, vagy házigazdaként új házat alapítasz. Így barátaidat is arra buzdíthatod, hogy költözzenek be a házadba és ők is segítsék a beteg gyerekek gyógyulását. A Bátor Városban egyszerre több háznak is lehetsz a társbérlője és több házat is alapíthatsz. Beköltözéshez kattints egy ablakra! Egyetlen kérésünk van: támogasd a Bátor Tábor Alapítványt havi 500 forint rendszeres vagy 3.000 forint egyszeri adománnyal. Az ablakra kattintás után közvetlenül az alapítvány weboldalán adományozhatsz a biztonságos on-line adományozási oldalon.

Minden támogatónknak hálásan köszönjük a segítséget, amit igazi gyerekmosolyokra váltunk!


(Ha szeretnél többet tudni a Bátor Táborról és a küldetésről, gyere a holnapra ITT,  és csatlakozz a facebookon is, ezt ITT teheted meg! ) Ugye, vagytok olyan bátrak és jöttök a Bátor Városba?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr614965285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása