Nesze!szer

Ráncfeltöltés után Eucerin!

2012. november 20.

Hyaluron_termekek_RGB[1].jpg

Érdekes rendezvényen volt jelenésünk minap. Arról szólt, hogy az Eucerin megtartotta első, igazi nagy kutatását Hamburgban. Azt vizsgálták tesztalanyokon, ha  hialuronsavas feltöltő injekciók után Eucerint használnak az asszonyok, vagy más krémet, milyen a hatása. Nem untatunk titeket azzal kapcsolatban, hogyan zajlott ez. Inkább csak azt mondjuk: láttuk grafikonokon, hogy a szúratás után tényleg tartósabb a szarkalábak eltűnése, ha Eucerint használunk - már a Filler család tagjait. Mi nem voltunk még bőrgyógyásznál vagy plasztikai sebésznél ilyen ráncfeltöltő-kezelésen, tehát nincs saját tapasztalásunk (pedig kéne, de az egyik ott lévő bőrgyógyász néni inkább a szánkat szerette volna feltölteni, azóta futunk előle...). Bár nálunk szerintünk még nem olyan gyakori ez az injekciós tűs feltöltetés, de vannak azért, akik élnek vele - és persze szép eredményeket ad.

De szurka nélkül is tudjuk ajánlani az Eucerin Filler termékéket, nappalra pont az egyik krémüket használjuk. Ismertetjük is a választékukat, hogy tudd, mit keressél, ha... Nekünk tényleg bevált a száraz bőrre, mindig teltebbnek tűnik az arc krémezés után. Ja, gyógyszertárakban keressed! A ráncfeltöltő szérumot különösen jónak tartjuk - csak szóltunk! 

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre 50 ml - 7 115 Ft

 

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre 50 ml - 7 115 Ft

 

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém 50 ml-  7 415 Ft

 

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém - 15 ml  5 410 Ft

 

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szérum 6x5 ml-  8 290 Ft

Hyaluron_szérum_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr494914388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása