Nesze!szer

TIGI újdonságok!

2012. november 19.

tigi hair.jpg

Új Bed Head hajápolók jelentek meg a TIGI-nél. Rá is vetettük magunkat! A zöld lett a színünk, de mindjárt mondjuk, mi micsoda, mert a pinkről sem feledkezünk meg!

Az Elasticate sampon leginkább erősítésre szolgál (zöld), tehát vékony, gyenge hajra ajánlják. Mandulaolaj van benne, ez puhít és simít, tele van E- és A- vitaminnal, hogy növekedjenek is rendesen a kis szálacskáink. A tejsav pedig a roncsoltságot javítja, mi ennek nagyon örvendtünk. Az illata meg őrületesen jó, de tényleg. Kiwiiiiiii - de nagyon! A kondicionáló is ezzel az illattal dolgozik, ebben még hidrolizált búzaprotein van, meg szója is. Ezáltal lesz könnyen kezelhető a haj. Vagyis lett. Most próbáltuk - még épp száradunk, és csak dicsérni tudjuk az új TIGI családot! Meglepően selymes volt az egész, már a mosoda műveletnél is, a festett tincseink nagyon örvendeznek azóta is - ez a zöld cucc az új szerelmünk most, pedig haj ügyben nehezen mozdulnak az érzelmeink. Szóval, az Elasticate nekünk nagyon bejött, samponostul-kondistul, új beköltözőt köszönthetünk a fürdőszobánkban!

A pink famíliát azoknak ajánljuk, akik bőven használnak mindenféle zseléket, lakkokat, habokat - meglehetős gyakorisággal. Ez ugyanis mélytisztításra szuper. Sáfrányos szeklice olaj van benne, de nem kell még keresztet vetni a kimondása után, nem ördögtől való. Ez szabadítja meg ugyanis a fejbőrt a szennyeződésektől. A tea cserjekivonat pedig frissít, ja és tele van antioxidánsokkal. Recharge a két pink újdonság neve, mert itt is van kondicionáló. Ennek olyan erotikusan finom az illata - már bocsi, de ez van. Vaníliás. Panthenollal véd és javít, szeretni fogod. Mi ezt akkor gondoljuk használatba helyezni, amikor mindenféle bulik után megpróbáljuk szétszedni a hajunkat és eltávolítani a lakkot belőle. Vagy óriás nagy sportolás után. (Mondjuk, már ez is esedékes lenne... szóltak is egyes testrészeink...)

TIGI Bed Head Elasticate és Recharge sampon -   3 200 Ft, kondicionló - 3 500 Ft

tigik.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr854914558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drogon 2012.11.21. 22:35:25

Szia!

Hol lehet kapni?

beautyka 2012.11.21. 22:48:01

@Drogon:
Nézd, itt egy szalonkereső, ahol minden TIGI-t forgalmazó fodrász fent van. Így biztos megtalálod azt, ami hozzád közel esik: http://tigi.hu/szalonkereso/?main_menu[main_menu][item]=7
süti beállítások módosítása