Nesze!szer

Magyar lány a Vichy arca!

2012. október 24.

szikszai_johanna.jpg

A glamouronline oldaláról értesültünk ma egy újabb magyar sikerről. Szikszai Johanna, aki a Visage Management modellje, a L'oreál csoport tagjának, a Vichy kozmetikumoknak lesz az arca. Ugye, Palvin Barbi már L'oreál szépségnagykövet, most Johannára lehetünk büszkék. Már azért is, mert az indulásától figyeljük karrierjét és mindig olyan lány  volt, aki pontosan, mindenféle zokszó nélkül végezte a munkáját, maximális alázattal. Johanna már el is utazott Párizsba, de a kampány képeit csak tavasszal láthatjuk majd. A békéscsabai húsz esztendős hölgyet sok reklámban szemlélhetted meg már itthon is, talán az Aréna plázásban a legtöbbet, mutatjuk is ezt. 

Gratulálunk még egyszer Szikszai Johannának és hajrá magyar csajok!

(képek: internet)

joh1.jpg

joh2.jpg

joh3.jpg

szikszai_johanna2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr424866407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Void Bunkoid 2012.10.24. 16:23:48

Méé' néz ki újabban minden szupermodell tök ugyanúgy?

Nem lenne egyszerűbb lerendereltetni valami matekképlet alapján kiszámított tök szimmetrikus avatárt, és arra fotosopolgatni a ruhákat? Sokkal olcsóbb lenne, mint az igazi ember.

"Call Rekall, for the memory of a lifetime."

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.10.24. 19:12:45

Az agyonsztárolt Mihalikkal szemben neki tényleg szép arca van.
süti beállítások módosítása