Nesze!szer

Nomination újdonság

2012. október 04.

nomi.collections_big_1_619.jpg

Na, ma megint elvetődtük a MOM felé. És mindig felfedezünk valamit. Most a Nomination karkötőket látva zúgtunk bele az új kollekcióba a Lukács ékszernél. Az előző felhozatalokat is igen komáljuk. Olyan jó, hogy magadnak rakhatod össze, milyen kis díszt szeretnél a smukkodra. Szív, kutyus, pólyás, cipő... állatkák is persze, ha már ugye a világnapról beszélünk ma. És a karkötők ára is teljesen jó, na persze, a fizimiskájuk viszi a prímet. Legjobban egy sima, fehér blúzhoz imádjuk feltenni. Minél többet persze! Ki az, aki még fanatikus Nomination rajongó rajtunk kívül?

Ja, itt találjátok meg a legújabb Nomination karkötőket, a Lukács ékszernél, igen jó árasak. Meg kedves is az eladó, nincs gond, ha órákig szöszmötölsz a válogatással.

Nemzetközi weboldal pedig ITT.

nomination3.jpg

nomi4.jpg

nomi.collections_big_4_937070528.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr244819784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása