Nesze!szer

Szőlő és barack násza

2012. szeptember 29.

New BBB Peach Tub & Cream Open face on HR_INPCHPJ007.png

Jesszus atyaúristen! - ezt tudtuk mondani, amikor beleszagoltunk az első Vineyard Peach tégelybe. Valami isteni az illata ennek a famíliának, mit szépítsük a dolgot. Azt hittük a leírás alapján, hogy szőlősebb lesz, de nem. Itt a barack viszi a prímet. Ja, mert ugyanis úgy van, hogy a bari a fő alkotó, viszont szőlőskertek mellé ültették a gyümiket. Így, növekedés közben mindenki találkozott mindenkivel. Elég jó lett a nász, na.

Szóval, van ez a Vineyard Peach család, mint újdonság a The Body Shop kínálatában. A világ is most ismerkedik velük. Mi a testradírt és a vajat próbáltuk. Az előbbi barackmaggal dolgozik, mondjuk, miattunk lehetne kicsit durvább is, de biztos az érzékenyekre gondoltak. A testvajból nem kell túl sokat használni és igen jól hidratál. Nem jövünk most nektek ilyenekkel, hogy huszonnégy órás hidratáltságot ad, mert ezektől mindig a falnak megyünk, hisz minden bőr más és más és soha nem állunk stopperrel a karunk mellett gondosan figyelve, mikor érkezik meg a szárazság érzése. Viszont a vaj illata - szerencsére, nagyon sokáig tart. Konkrétan megőrülsz tőle, annyira jó. Like a szőlőskerti barack famíliának, üdvözöljük a Body Shop kínálatában őket! 

tbsvin2.png



The Body Shop Vineyard Peach tusfürdő 250ml – 1490 Ft, Vineyard Peach testradír 200 ml – 4490 Ft, Vineyard Peach testvaj 200 ml – 4890 Ft és Vineyard Peach testápoló 250ml – 3190 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr264806459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása