Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2024. április 20.

 

lassulas_zentai_anna.jpg

 

A jelenlét ereje, a nyugalom állapota gyógyít. Ehhez pedig nem kell semmilyen külső történés, semmilyen külső hatás. Nem várnod kell, hanem átváltanod. Magadban.
Kívülről várni a változást bármely területen, vagy dologban – félrevisz. Ahogyan más helyzetekben is belőlünk indul minden, úgy a mókuskerékből való kiszállás is a saját döntésünk és lépésünk kell, hogy legyen.
A folyamatos vibrálás, a káosz, az idegesség, a feszültség, a folytonos készenlét… ezek mind egészségtelen állapotok, ugyanakkor a múltunk döntéseinek és választásainak eredményei- ezt is be kell látnunk. Megszokások és kondíciók, amelyekre eddig igent mondtunk. Megfelelési kényszerek, amelyeket észre sem veszünk.
De mi van, ha ezt abbahagyjuk? Mi van, ha elég egyszerűen nemet mondani a pörgésre?
Zentai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8418384479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása