Nesze!szer

Gyere velünk Sörfesztre a Várba!

2012. augusztus 15.

sörf1.jpg

Hurrá, jönnek az ivós fesztiválok... és ezt most nem fejtenénk ki, mert értitek. Mi most a Budai Sörfesztiválra gyúrunk, amely augusztus 29. és szeptember 2. között kerül megrendezésre, tehát azért alszunk még rá néhányat. Egy biztos, torok nem marad majd szárazon. A Dreher Sörgyárak és a Heineken Hungária és a Pécsi Sörfőzde különlegességei várják az arra szomjazókat és jó hír, hogy idén a nagyon különleges sörök  képviseletében kétszer annyi kisüzemi kifőzde képviselteti magát. Nekünk mondjuk a meggyes örök kedvenc, de a gyömbéres is szolgáltotta már az okot a mosolyra, és üzennénk: nyitottságunk határtalan! A fesztiválon jó 200 fajtát kóstolhatunk majd meg, mondjuk, mi úgy három-négy után dőlésszögbe kerülünk...

A tavaly jól bevált Hunyadi udvar és az Oroszlános udvar mellett a Savoyai teraszon – rendezik meg az ünnepséget. A fesztivál sörnagyköveti tisztségét idén is Aranyosi Péter, a Dumaszínház és a Showder Klub állandó fellépője tölti be. Csendben mondanánk, nem olyan rossz pozi ez... A fesztivál öt napja alatt közel 40 zenekar, és több mint 120 fellépő művész garantálja majd a felhőtlen szórakozást, reméljük az időjárás is kegyes lesz. Többek között helyet kapott a programban a Republic, Ganxta Zolee és a Kartel, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, a Firkin, a Joe Cocker Cover Band, illetve a Paddy & The Rats. A zenei produkciók mellett stand-up fellépők sora (söre...) is várja a nagyérdeműt, a sörfesztivál nagykövetén, Aranyosi Péteren kívül a Dumaszínházból előad Kiss Ádám, Mogács Dániel, Kormos Anett, és Hadházi László is. Mondjuk, szerintünk ők tényleg viccesek. Persze, ha nem ugrálni akarsz és rekeszizmot edzeni, akkor a sörfőzés hogyanját és mikéntjét is ellesheted. A sörök kóstolására és fogyasztására betétdíjas, egyedi üvegkorsó szolgál majd (0,4 L, 600 Ft), amelyet igény szerint (sic!) a látogatók hazavihetnek az esemény után, de vissza is válthatják azt. Egy korsó sör ára egységesen (fajtától függően) 400.-, 500.-, illetve 900.- forint lesz. Újdonság viszont, hogy idén kaphatók lesznek két deciliteres kóstoló-adagok is kifejezetten azokra gondolva, akik egy este több sörfajtát is szeretnének megkóstolni úgy, hogy közben az elfogyasztott mennyiséggel végig mértéket tudjanak tartani. Ezt azért köszi, na, szerintünk mi élni fogunk a lehetőséggel. Ja, a Sörfeszt facebookos oldala ITT, ha rámennél a több infóra és mutatunk egy videót a tavalyi mulatság összefoglalójaként. 

Na, van kedved a felsöröltek alapján eljönni? Van 2 páros jegyünk. Neked éspartnerednek! Akkor ismertetnénk a teendőidet.

1. Gondold át, szereted-e a sört?!

2. Ha a válaszod igen, most ne menj le a sarki késdobálóba, inkább lájkold ezt a postot!

3. Írd meg ide (neszebeauty@gmail.com), hol is lesz a Budai Sörfesztivál?

a, Villányban

b, A Budai Várban

4. Augusztus 22-én pedig hirdetjük is az eredményt! Hajrá, emeljük korsónkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr724713384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása