Nesze!szer

Limonádéval nyertél már Sziget jegyet?

2023. augusztus 02.

 

 

20230802_140501.jpg

 

Sajtos-tejfölös lángos, limonádé vagy cseresznye? Én a limonádéra szavaztam, ezt a fantázianevű pólót láthatod most rajtam. Ez ugyanis az Autistic Art legújabb terméke, ami most a hőségben is a társam. Az idei évben Kalocsai Nóra auti alkotó rajzából készültek a pólók, az alapítvány ugyanis 11 autista lakóotthont támogat és ennek a bevételéből is erre megy. De van még tovább, mert most a vásárlók között 5 Sziget napijegyet sorsolnak ki!

Te segítesz a vásárlásoddal és még az is lehet, hogy egy menő bulit kapsz ajándékba. Mivel nekünk sok auti barátunk van, naná hogy erről be akartam számolni nektek. Az ÜGYes pólót meg imádom! Ugye, segítesz te is és támogatod ezt a jó ügyet? Mutatom a linket, ahol tudsz rendelni, nézelődni: ÜGYes póló - Ruházat - Autistic Art Webshop

 

20230802_140637_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6918184733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása