Nesze!szer

Arcolaj a hajszálerek ellen (is!)

2012. augusztus 11.

AmineaArcolaj.jpg

Mint tudjátok, nem hiszünk a véletlenekben. És azok sem bennünk. Nemrégiben kaptunk egy Panarom Aminea arcolajat. Ezekben ugye az a fantasztikus, hogy külső problémákra hatnak tulajdonképpen, de lelkiállapotra is. Így, amikor elolvastunk, hogy a döntésképtelenségre is hatásos ez, hát, hosszan hümmögtünk magunkban.  Ez a fantasztikus ezekben a mesterien összeállított illóolajakban...

Egyébként az Amineának nyugtató, gyulladáscskkentő, hajszálér összehúzó, hámosító és sejtregeneráló a hatása. Olasz szalmagyopár, cickafark, kamilla és ciprus lakik benne, de illatra mi nem tudjuk megmondani, az biztos, hogy az a megnyugtató, olyan zöldes-füves jellegű. Napozás utánra különösen javalljuk és akkor is, ha sötét karikák vannak a szemed körül... velünk ez megesik, főleg itt a nyári őrületben. Mi ugyanúgy reggel és este élünk vele és felvitel után már olyan egységesebbnek tűnik a bőr. És mit ad még azon kívül, hogy szépíti az orcádat? Segít a félelmen, feloldja a medence területén lévő energetikai blokkokat (ez sokaknak fontos lehet -ugye lányok!), felszabadítja az elzárt érzelmeket és fejleszti az intuíciót. Na, akkor mi most nem az érzelmeket zárnánk, mert azokat épp szabadídgatjuk az olaj használata által...hanem a postot. Próbáljátok ki, ha megszólítva érzitek magatokat!

Panarom Aminea Arcolaj 15 ml - ITT megtalálod a Panarommal dolgozó üzleteket és érdeklődni tudsz a termékek áráról

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr54704104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása