Nesze!szer

Marion Cotillard, az igazi csodanő!

2012. július 20.

koti1.jpg



Nálunk még csak a következő héten debütál az új film, a világon már mindenki Batman-lázban ég. A trilógia záró darabja, igazi csemege lesz a fanatikusoknak és azoknak, akik szeretik a sztároktól hemzsegő filmeket. A stáblistát többek között olyan színészek erősítik, mint Christian Bale, Anne Hathaway, Liam Neeson, Morgan Freeman és a gyönyörű Marion Cotillard.

 

koti2.jpg


A francia színésznő az adaptáció kapcsán dupla Vogue címlapot érdemelt ki, ugyanisa francia és az amerikai magazin is őt tette az augusztusi borítójára. Marion tavaly májusban hozta világra első gyermekét, emiatt az ő forgatási jeleneteit csúsztatni kellett. "A szülés után azonnal visszaállt a munkába. Marion, egy csodanő!" - nyilatkozta róla Christophel Nolan, a film rendezője, akit egyébként már az Eredetben lenyűgőzött az Oscar-díjas színésznő játéka. Kíváncsiak várjuk hát Miranda Tate karakterének megformálását.

Nesze!Dia

 

koti6.jpg

 

koti5.jpg

 

koti4.jpg

 

koti3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr144667102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása