Nesze!szer

A híres magyar fürdőruhák itthon is!

2012. június 14.

 

Rebecca.jpg

 

Rebecca Swimwear a Mammutban!

A történet szinte már sablonosnak is nevezhető. Létezik ugyanis egy fürdőruha(márka), amelyet két magyar testvér kezdett el készíteni. Rebbecca Swimwear a neve és minőségében is a luxust képviseli, nem csak divatérzékenységében. Igazán különleges darabokról van szó, az alapanyagokat különleges gondossággal válogatják össze, nem egy nyári bikinikről és egyrészesekről beszélünk.

 

rebik9_1.jpg

 

Persze, itthon még nem  hallottunk olyan sokat róla, róluk, hisz szinte kiváltság volt ilyen fürdődresszhez jutni. (Az évi rendes Cosmo Bikini show-n felvonultak mindig, de az idén már a válság okán elmaradt és más lett.) Ugyanis saját üzlet eddig nem volt, csak a "nagyker", és boltok, ahol minden más márka között esetleg fellelted. Nem úgy, mint a világban, ott azért az igényesebb napozók tudják, mi is ez. Nem kevesebb,mint 34 országban ismerik a márkát és egy néhány száz üzletben kapható mindenfelé, Szenegáltól Amerikáig, Japántól Mexikóig. Minden évben új kollekcióik jönnek ki, van olyan is, amely különleges csomagolásban, ékszerdobozkában kerül a vásárlókhoz, pici Swarovskikkal diszítve (Art kollekció). Idén még a világ legfontosabb fürdőruha fórumában, a Sports Illusrtatedben is szerepelt egy darab tőlük, ITT nézheted meg. Sok darab készül különleges kiegészítővel, csattal, olyasmivel, amelyet akár ékszerként is hordhatnánk külön. A következő hónapban például Miami-ban szerepelnek a bikinik egy nagy show-n. 

 

 

Ám most már nekünk is van szerencsénk megismerkedni a híres magyar termékekkel itthon. A luxus fürdőruhák ugyanis végre saját boltban is megtalálhatóak, a Mammut 1 első emeletén nyílt egy Rebecca Swimwear Mintaszalon. Várnak mindenkit sok szeretettel, aki igazán értékes dresszben szeretné akár Caprin, akár Sárváron süttetni magát, és azokat, akik tudják, hogy a jó szabással és anyagból készült bikini szinte öltöztet. A Rebecca weboldala ITT, a facebook ITT. Nyugodtan nézzetek be, érezni fogjátok azt, mitől híres és keresett Párizsban is ez a magyar márka. Gratulálunk Rebecca! 

 

rebi12.jpg

 

rebi10.jpg

 

rebik6.jpg

 

rebik8_1.jpg

 

rebik7.jpg

 

rebik2.jpg

 

rebik3.jpg

rebik4.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr444587966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása