Nesze!szer

Fogkrém házilag

2012. május 05.

 

 

Gábor nevű ismerősünk minap úgy gondolta, házi fogkrém gyártásába kezd. Arra vágyott, hogy ne legyen semmi esetlegesen veszélyes benne (rákkeltő pl), hisz ő is, mint sokan, előnyben részesítik az sls mentes dolgokat. Aztán megírta a barátoknak, hogy ajánlja nagyon. Olyan sokan kérték tőle a receptet, hogy úgy gondoltuk, számotokra is érdekes lehet. 

Végy 6 kávéskanál szódabikarbónát, 4-5 kávéskanál glicerint, 10-15 csepp teafaolajat, ugyanennyi borsmentaolajat, és egy csipetnyi finomra zúzott sót adjál hozzá. Keverd össze, majd tárold a hűtőben. Elsőre picit fura lesz a sósabb íze, és mivel sls mentes (Sodium Lauryl/Laureth Sulfate), nem fog úgy habzani. De pont emiatt semmiféle veszélyes anyagot nem tartalmaz. Nagy mosolyt kérünk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr834489750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása